Απήχθη ο Nitin Deshmukh;  Οι μετρητές του στρατοπέδου Shinde ισχυρίζονται, δημοσιεύουν φωτογραφίες του Sena MLA με αντάρτες μέσα σε ιδιωτικό τζετ

Απήχθη ο Nitin Deshmukh; Οι μετρητές του στρατοπέδου Shinde ισχυρίζονται, δημοσιεύουν φωτογραφίες του Sena MLA με αντάρτες μέσα σε ιδιωτικό τζετ

23 Juni 2022 0 Von admin

Η ομάδα «επαναστατών» Shiv Sena με επικεφαλής τον Eknath Shinde δημοσίευσε φωτογραφίες του MLA Nitin Deshmukh που απογειωνόταν σε ιδιωτικό τζετ με άλλους αντιφρονούντες, μια μέρα αφότου ο Deshmukh επέστρεψε από το στρατόπεδο Eknath Shinde και ισχυρίστηκε ότι τον «απήγαγαν» και τον οδήγησαν εναντίον του. δική του θέληση. Αφού αγνοήθηκε για δύο ημέρες, ο Shinde επέστρεψε τελικά στο Nagpur και υποσχέθηκε την υποστήριξή του στον αρχυπουργό της Μαχαράστρα, Uddhav Thackeray, ενώ ισχυρίστηκε ότι τον κυνηγούσαν περίπου 200 αστυνομικοί του Γκουτζαράτ καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από το Surat. Υποστήριξε επίσης ότι η τοπική αστυνομία τον μετέφερε βίαια σε νοσοκομείο και προσπάθησε να τον χειρουργήσει με το πρόσχημα ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.

Διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του, το στρατόπεδο των «ανταρτών» δημοσίευσε φωτογραφίες του Deshmukh όπου φαινόταν να είναι χαλαρός ενώ επέβαινε σε ένα ιδιωτικό τζετ με τους άλλους «επαναστάτες» MLA. Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Deshmukh εθεάθη να χαμογελά σε μια selfie που έκανε κλικ από τον ομόλογό του μέσα στο τζετ.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Deshmukh, μιλώντας στον Τύπο, είπε: «Μας μετέφεραν βίαια στο Surat, προσπάθησα να τρέξω μακριά αλλά συνελήφθη από την αστυνομία του Surat. Παρόλο που δεν είχα επιπλοκές, οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα έμφραγμα. 300-350 αστυνομικοί μας παρακολουθούσαν».

Υποστήριξε επίσης ότι σε αντίθεση με αυτόν, ένας άλλος νομοθέτης δεν είχε την τύχη να δραπετεύσει. «Πριν από εμένα, ο MLA Prakash Abitkar προσπάθησε να τους ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Γνωρίσαμε για τη συνωμοσία εναντίον της κυβέρνησης της MVA μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο του Σουράτ», είπε ο Ντεσμούκ στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ των δύο MLAs που επέστρεψαν από το Guwahati σήμερα, ένας νομοθέτης Kailash Patil είπε ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το στρατόπεδο Uddhav.
«Παγιδευτήκαμε και μας πήγαν στο Σουράτ, περπάτησα ένα χιλιόμετρο για να ξεφύγω από εκεί. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον Shiv Sena που μας έκανε MLA», είπε ο Patil, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Αντιδρώντας στους ισχυρισμούς του Patil, ο «επαναστάτης» MLA Tanaji Sawant είπε ότι ο Patil προσπαθούσε να κερδίσει τη συμπάθεια του Uddhav Thackeray. «Ο MLA Kailash Patil προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια του «Matoshree» (Uddhav Thackeray) κατασκευάζοντας ιστορίες. Είναι ξαπλωμένος μπροστά στα ΜΜΕ. Είχαμε κανονίσει να επιστρέψει στη Βομβάη από το Σουράτ. Ο Eknath Shinde δεν ανάγκασε κανένα MLA να τον ακολουθήσει», είπε ο Sawant στο πρακτορείο ειδήσεων ANI.