Αψηφήστε την τιμή του διαστήματος στην Ινδία και αναθεώρηση πλήρους προδιαγραφών Το πρώτο Smartwatch της μάρκας

Αψηφήστε την τιμή του διαστήματος στην Ινδία και αναθεώρηση πλήρους προδιαγραφών Το πρώτο Smartwatch της μάρκας

14 Januar 2022 0 Von admin

Αψηφήστε την τιμή του διαστήματος στην Ινδία και αναθεώρηση πλήρους προδιαγραφών Το πρώτο Smartwatch της μάρκας

Όπως όλοι γνωρίζετε ότι ο Παντζάμπι τραγουδιστής Guru Randhawa είχε λανσάρει την επωνυμία αξεσουάρ ήχου του το 2021 και οι περισσότεροι αγόρασαν αυτές τις συσκευές ήχου και η μάρκα έκανε τη φήμη της στην αγορά. Ωστόσο, δεν είναι τόσο διάσημο όσο έχουμε κάποιες άλλες μάρκες, αλλά και πάλι, όλα πωλούνται μόνο στο όνομά του. Έτσι, όπως όλοι γνωρίζετε, η μάρκα Defy του Guru Randhawa κατάφερε να εισέλθει στην αγορά και η μάρκα κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελευταίο της gadget, το οποίο είναι ένα ψηφιακό smartwatch και το πιο εκπληκτικό με το ρολόι είναι ότι θα έχετε τόσα πολλά εξαιρετικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά για τι μπορείτε εύκολα να ξεχυθείτε από 4 έως 8 χιλιάδες.

Αψηφήστε την τιμή του διαστήματος στην Ινδία και αναθεώρηση πλήρους προδιαγραφών Το πρώτο Smartwatch της μάρκας

Τι είναι το Defy;

Έτσι, το Defy a homespun brand αξεσουάρ που δημιουργήθηκε από τον διάσημο μουσικό καλλιτέχνη Guru Randhawa είναι έτοιμο για άλλη μια φορά να επιστρέψει στην αγορά με το νέο του gadget. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνεται κύλιση ότι το νέο gadget του Defy θα είναι εκπληκτικό, επειδή μπαίνει στο καλύτερο εύρος τιμών που δεν θα δείτε πουθενά αλλού. Η μάρκα κυκλοφόρησε πρόσφατα τα ηχητικά της έργα το 2021 και τώρα με τις αρχές του 2022 η μάρκα κυκλοφόρησε το νέο και πρώτο της smartwatch της μάρκας με το όνομα «Defy Space».

Παραβίαση προδιαγραφών χώρου

Στο Defy Space, οι αγοραστές θα έχουν μια μεγάλη οθόνη 1,69 ιντσών με 240 x 280 pixel, η οποία είναι πολύ καλύτερη σε αυτό το εύρος τιμών. Το τετράγωνο καντράν LCD πλήρους αφής υποστηρίζει περισσότερες από 100 προσαρμόσιμες προσόψεις ρολογιών που βασίζονται σε σύννεφο που διαθέτουν πολλές αθλητικές λειτουργίες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, παράλειψη, αναρρίχηση, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, μπάντμιντον, γιόγκα και κολύμβηση επίσης. Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε πόσο εκπληκτικό θα είναι αυτό το ρολόι για όλους όσους ονειρεύονται να φορέσουν ένα smartwatch κάτω από 2k. Μιλώντας για μερικά highlights του ρολογιού έτσι.

Αψηφήστε τις δυνατότητες του χώρου

  • 1,69 ιντσών (240 x 280 pixel)
  • Πλήρης αφής επίπεδη οθόνη LCD
  • Λειτουργία πολλαπλών ενεργών σπορ
  • 100+ προσαρμόσιμες προσόψεις ρολογιών που βασίζονται σε σύννεφο
  • Ανθεκτικό στο νερό, IP68
  • Μόνιτορ καρδιακού παλμού
  • Παρακολούθηση ύπνου, Καταμέτρηση θερμίδων, Καταμέτρηση βημάτων

Εκτός από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνισμό στην αγορά, υποτίθεται ότι το Defy Space θα καρφώσει σίγουρα την αγορά γιατί σε αυτό το εύρος τιμών δύσκολα θα βρείτε κάτι τόσο επιπλέον, γιατί δεν έχει όλα τα smartwatch τόσες πολλές προηγμένες δυνατότητες. αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα ρολόι, ώστε να είναι μια πολύ εκπληκτική επιλογή για όλους σας.

Αψηφήστε την τιμή του χώρου

Τώρα, όταν πρόκειται να μιλήσουμε για το εύρος τιμών του Defy Space, έτσι όπως όλοι γνωρίζετε ότι το ρολόι διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως όργανο ελέγχου SpO2 (Οξυγόνο αίματος), Μόνιτορ πίεσης αίματος, Μόνιτορ καρδιακών παλμών, Μόνιτορ ύπνου, Καταμέτρηση θερμίδων , Step Count και ούτω καθεξής, πρέπει να σκέφτεστε ότι θα κοστίσει περίπου 5 χιλιάδες, αλλά για το Defy Space πρέπει απλώς να ξοδέψετε Rs. 1.699, αλλά αυτή είναι η εκτιμώμενη τιμή του ρολογιού στην Ινδία, αλλά θα μπορούσε να είναι κοντά σε αυτό. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις gadget.