Γραπτή ενημέρωση επεισοδίου Yeh Hai Chahatein 14 Ιανουαρίου 2022: Preesha ανησυχεί για τον Rudra

Γραπτή ενημέρωση επεισοδίου Yeh Hai Chahatein 14 Ιανουαρίου 2022: Preesha ανησυχεί για τον Rudra

14 Januar 2022 0 Von adminΟ Yeh Hai Chahatein παραδίδει δράμα υψηλής τάσης εδώ και πολύ καιρό. Αποδείχθηκε ότι η Ρούχι έκρυψε τη Ρούντρα στην αποθήκη του σπιτιού της εν αγνοία της Πρέσα. Ωστόσο, ο Preesha το γνωρίζει. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Preesha ελέγχει την αποθήκη και ανακουφίζεται αφού δεν είδε τον Rudra εκεί. Ευχαριστεί τον Θεό και λέει ότι αν ήταν εκεί, ο Yuvraj θα τον είχε μάθει. Ο Πρέσα πιστεύει ότι ο Ρούντρα πρέπει να έφτασε στο Δελχί. Εδώ, ο Ρούντρα τρέχει να συναντήσει τον Ρούχι. Ο Μπάντι τον εντοπίζει και του λέει ότι θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο μένοντας στο Ροχτάκ.

Yeh Hai Chahatein

Ο Ρούντρα λέει ότι αισθάνεται ότι η Ρούχι έχει σχέσεις αίματος μαζί του καθώς έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο βοηθώντας τον να μείνει στο σπίτι της. Ο Bunty πιστεύει ότι ξέρει ότι η Ruhi είναι η ίδια του η κόρη, αλλά δεν θα του το έλεγε όπως του είχε ζητήσει η Preesha. Στην άλλη πλευρά, ο Ruhi συγκρούεται με τον Yuvraj ενώ τρέχει να συναντήσει τον Rudra. Ο Yuvraj τη ρωτά πού πηγαίνει και η Ruhi του λέει ότι πρόκειται να συναντήσει τη φίλη της μια φορά. Η Yuvraj ρωτάει αν μιλάει για τη Rudra. Ο Ρούχι μένει έκπληκτος και ρωτά πώς ήξερε γι‘ αυτόν.

Επεισόδιο γραπτής ενημέρωσης Yeh Hai Chahatein

Η Ruhi λέει στον Yuvraj ότι η Rudra φεύγει για πάντα από τον Rohtak, οπότε θέλει να τον συναντήσει μια φορά. Ο Yuvraj ανακουφίζεται ακούγοντας αυτό και πιστεύει ότι είναι καλό που πηγαίνει. Λέει στη Ρούχι ότι θα τη βοηθήσει κι εκείνος να τον γνωρίσει. Εδώ, ο Ρούντρα φτάνει στο σχολείο του Ρούχι. Ο Σάτσι βλέπει τον Ρούντρα και τον ρωτάει τι κάνει εδώ. Ο Ρούντρα λέει ότι ήρθε μια φορά να συναντήσει τον Ρούχι. Εν τω μεταξύ, ο Bunty λαμβάνει μια κλήση από την Preesha που τον ρωτά για τον Rudra. Της λέει ότι η Ρούντρα ήρθε να συναντήσει τη Ρούχι στο σχολείο της.

Ο Preesha ανησυχεί για τον Rudra και πιστεύει ότι η ζωή του μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Εδώ ο Vyjyanti καλεί και τον Bunty. Ωστόσο, ο τελευταίος πιστεύει ότι η Preesha τον έχει ξανακαλέσει, οπότε χωρίς να ελέγξει ποιος τον έχει καλέσει πραγματικά, την αποκαλεί Preesha και της ζητά να μην ανησυχεί. Ο Vyjyanti μπερδεύεται και τον ρωτάει γιατί μιλάει για την Preesha. Ο Bunty συνειδητοποιεί ότι αυτός είναι ο Vyjyanti και σφίγγεται. Λέει ότι άκουσε λάθος τα ονόματα. Ο Vyjyanti τηλεφωνεί στον μάνατζερ του Rudra για να τον ρωτήσει για το τελευταίο. Συνεχίστε να παρακολουθείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το Yeh Hai Chahatein. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!


Προηγούμενο άρθροUdaariyaan σημερινό επεισόδιο 14 Ιανουαρίου 2022 Γραπτή ενημέρωση Anad Maan Point Gun At Fateh;