Ο αυτοκινητόδρομος Τζαμού-Κασμίρ έκλεισε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα

Ο αυτοκινητόδρομος Τζαμού-Κασμίρ έκλεισε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα

22 Juni 2022 0 Von admin

Ο στρατηγικός εθνικός αυτοκινητόδρομος Jammu-Srinagar παρέμεινε κλειστός για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την Τετάρτη λόγω κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή Ramban, αφήνοντας εκατοντάδες οχήματα αποκλεισμένα, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η κυκλοφορία στον δρόμο Mughal, που συνδέει τις δίδυμες συνοικίες του Poonch και το Rajouri στην περιοχή Jammu με την περιοχή Shopian του νότιου Κασμίρ, ανεστάλη επίσης λόγω κατολισθήσεων, είπαν.

«Ο αυτοκινητόδρομος Τζαμού-Σριναγκάρ είναι αποκλεισμένος λόγω νέων πυροβολισμών και κατολισθήσεων σε πολλά σημεία στην περιοχή Ραμπάν», δήλωσε αξιωματούχος της τροχαίας. Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για την κυκλοφορία λόγω πυροβολισμών στο Panthiyal την Τρίτη. Συνεχίζονται οι εργασίες για τον καθαρισμό του αυτοκινητόδρομου, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Η κατάσταση στο Battery Cheshma στον αυτοκινητόδρομο είναι κακή καθώς πρέπει να καθαριστεί πολλή λάσπη για να διασφαλιστεί ότι τα βαρέα οχήματα που έχουν παγιδευτεί σε αυτήν θα καθαριστούν, είπαν.

Πάνω από 1.000 οχήματα έχουν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, ανέφεραν αναφορές.Ο δρόμος των Mughal είναι αποκλεισμένος λόγω κατολισθήσεων στο Poshana και ο δρόμος SSG στο Chini nallah και γίνονται προσπάθειες για τον καθαρισμό τους, είπαν.Ωστόσο, οι έντονες βροχοπτώσεις εμποδίζουν την επιχείρηση καθαρισμού, είπαν.