Ο βραχίονας UpGrad αγοράζει την WOLVES India για άγνωστο ποσό

Ο βραχίονας UpGrad αγοράζει την WOLVES India για άγνωστο ποσό

14 Juli 2022 0 Von admin

Η UpGrad Rekrut, μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της upGrad υπό την ηγεσία του Ronnie Screwvala, απέκτησε το 100% των μετοχών της WOLVES India, μια εταιρεία στρατολόγησης και στελέχωσης για αδιευκρίνιστο ποσό, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Η WOLVES India με έδρα τη Μπανγκαλούρου θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ειδικεύεται στην τοποθέτηση ταλέντων τεχνολογίας υψηλής ποιότητας σε νεοφυείς επιχειρήσεις, μαζί με οργανισμούς μεσαίου και μεγάλου μεγέθους στην Ινδία και στο εξωτερικό.

Με 70 επαγγελματίες, η WOLVES έχει κλείσει περισσότερες από 5.000 τοποθετήσεις σε ρόλους τεχνολογίας και προϊόντων, ανέφερε.

Η βιομηχανία τεχνολογίας στην Ινδία θα συνεχίσει να παρατηρεί σταθερή ζήτηση για ειδικευμένα ταλέντα και αναμένεται να γίνει μια αγορά 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 26ο έτος, σύμφωνα με την έκδοση. Η UpGrad στοχεύει να γίνει η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας. «Αυτή (η εξαγορά) ευθυγραμμίζεται με τη φιλοδοξία μας να γίνουμε η παγκόσμια υπερδύναμη ταλέντων τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η διοίκηση της upGrad Rekrut.