Ο διάσημος τραγουδιστής Arnold Charles Αιτία θανάτου;  Νεκρός στα 72 Πώς πέθανε;

Ο διάσημος τραγουδιστής Arnold Charles Αιτία θανάτου; Νεκρός στα 72 Πώς πέθανε;

24 April 2022 0 Von admin


Μια είδηση ​​ξεκίνησε πρόσφατα στο διαδίκτυο και ακολούθησε η οποία εκατοντάδες άνθρωποι δραστηριοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασαν τη θλίψη τους με τον τρόπο τους. Ναι, μιλάμε για τα τελευταία trending νέα στα social media που υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής Arnold Charles Ernest Hintjens πέθανε σε ηλικία 72 ετών. Η είδηση ​​έχει χτυπήσει εκατοντάδες θαυμαστές του σαν ένα σωρό τούβλα. Λοιπόν, αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς που ψάχνουν πώς πέθανε ο τραγουδιστής Arnold Charles Ernest Hintjens; λοιπόν, να είσαι εδώ μέχρι το τέλος.

τραγουδιστής Άρνολντ Τσαρλς

Έτσι, οι ειδήσεις άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο αυτό το Σάββατο, 23 Απριλίου, οι οποίες ισχυρίζονταν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Arno πέθανε δυστυχώς σε ηλικία 72 ετών. Λοιπόν, τα νέα του θανάτου του γνωστοποιήθηκαν από τον ατζέντη του, όπου είπε σε μια συνέντευξη ότι ο Arno πέθανε του καρκίνου του παγκρέατος. Ο τραγουδιστής λέγεται ότι πάσχει από τη νόσο από το 2019. Άρα, πρέπει να ψάχνετε για αυτόν τον τύπο καρκίνου, οπότε σύμφωνα με τις μεσαίες αναφορές, ο καρκίνος του παγκρέατος είναι καρκίνος που σχηματίζεται στα κύτταρα του παγκρέατος. Ο καρκίνος του παγκρέατος ξεκινά στους ιστούς του παγκρέατος σας – ένα όργανο στην κοιλιά σας που βρίσκεται πίσω από το κάτω μέρος του στομάχου σας.

Ο ατζέντης του Filip De Groote είπε σε μια δήλωση «Αλλά θα είναι πάντα εδώ χάρη στη μουσική που τον κράτησε μέχρι το τέλος», πρόσθεσε. «Ένωσε το φως των ματιών της μητέρας του». Γεννημένος στην Οστάνδη του Βελγίου, στις 21 Μαΐου 1949, ο Arnold Charles Ernest Hintjens άφησε την τελευταία του πνοή στις Βρυξέλλες στις 23 Απριλίου, αφού έχασε μια θανατηφόρα και μακροχρόνια μάχη ενάντια στον καρκίνο του παγκρέατος. Η γνωστή προσωπικότητα της μουσικής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 1972 αφού κυκλοφόρησε, μαζί με το γκρουπ Freckleface, το άλμπουμ Cara Freckles. Την ίδια χρονιά το 1986 όταν μετακόμισε στις Βρυξέλλες, ξεκίνησε επίσης σόλο καριέρα και έκανε συνολικά 24 άλμπουμ, μεταξύ άλλων τους Charlatán, Pistas de la historia, Jux De Box, Le coffret essentiel και Vivre.

Λοιπόν, λέγοντας αυτό δεν θα είναι κακό που ο τραγουδιστής θα λείπει πάντα και θα παραμείνει ζωντανός στις καρδιές μας μέσα από τα αυτιά μας γιατί τα τραγούδια του δεν θα αφήσουν ποτέ τους θαυμαστές του να τον ξεχάσουν. Τα πιο θλιβερά μας συλλυπητήρια είναι στην οικογένειά του και στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Είθε η ψυχή του να αναπαυθεί στον παράδεισο. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να διαβάσετε περισσότερες ενημερώσεις σε όλο τον κόσμο.