Ο Κάνιε Γουέστ με γροθιά σε έναν άνδρα Ολοκληρωμένο περιστατικό με ιογενή έλεγχο βίντεο

Ο Κάνιε Γουέστ με γροθιά σε έναν άνδρα Ολοκληρωμένο περιστατικό με ιογενή έλεγχο βίντεο

14 Januar 2022 0 Von adminΈνα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου που έχει φέρει στο προσκήνιο τον Αμερικανό ράπερ Kanye West. Το viral βίντεο δείχνει τον καλλιτέχνη να γρονθοκοπεί έναν άνδρα. Τώρα, το LAPD ανακρίνει τον Kanye και επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι ύποπτος στην έρευνα. Έδωσαν μια δήλωση όπου είπαν ότι οι αστυνομικοί απάντησαν στη Santa Fe Ave και την Bay Street στις 3 τα ξημερώματα. Προστέθηκε επίσης ότι με τον Kanye West ως επώνυμο ύποπτο, έχει ολοκληρωθεί μια αναφορά μπαταρίας και ότι δεν έχουν συλλάβει ακόμη κανέναν για την υπόθεση.

Kanye West

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, στις 3 τα ξημερώματα. Ένα βίντεο που εξηγεί το περιστατικό έχει κάνει τα social media. Δείχνει μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται έξω από την αποθήκη του Soho που τους ζητήθηκε να μην κάνουν κλικ στις φωτογραφίες του Kanye. Ο καλλιτέχνης είπε επίσης κάτι για τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει τι περνάει. Κάποιος από την ομάδα απάντησε με „είναι εντάξει“. Λοιπόν, αυτή ήταν η στιγμή που ο ράπερ το έχασε και γρονθοκόπησε τον εν λόγω άνδρα. Το βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον ράπερ να ουρλιάζει σε μια γυναίκα που προσπαθεί να τον βοηθήσει να ηρεμήσει.

Το βίντεο του Kanye West που χτυπά έναν άντρα γίνεται viral

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η εν λόγω γυναίκα είναι ξάδερφος του Kanye West που προσπαθούσε να τακτοποιήσει τα πράγματα. Μάρτυρες που έτυχε να βρεθούν στο σημείο ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο ράπερ γρονθοκόπησε τον άνδρα στο λαιμό και το κεφάλι και ότι είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος. Ωστόσο, στην αρχή, το θύμα δεν έλαβε καμία ιατρική φροντίδα μετά από γροθιά από τον άνδρα. Αργότερα, επισκέφτηκε μια κλινική επείγουσας φροντίδας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όταν συνέβη το περιστατικό, ο ράπερ βρισκόταν στο Delilah στο Δυτικό Χόλιγουντ μαζί με την Τζούλια Φοξ.

Μετά το περιστατικό, ο 44χρονος καλλιτέχνης έφυγε από τον χώρο ενώ η Τζούλια παρέμεινε στο κλαμπ. Αν και το θέμα έχει εξαπλωθεί σαν φωτιά στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί δεν έχουν συλλάβει κανέναν για το περιστατικό. Ωστόσο, έχει γίνει γνωστό ότι οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στο σημείο. Άγνωστος άλλωστε είναι προς το παρόν και ο λόγος που συνέβη το περιστατικό. Στο viral κλιπ, ο Kanye ακούγεται να λέει «Φύγε από μένα». στο οποίο μια γυναίκα λέει ότι είναι η οικογένειά της. Ο Κάνιε φώναξε στη γυναίκα λέγοντας «Όχι! Έπρεπε να της μιλήσεις».