Ο Bill Ludwig Αιτία θανάτου Πέθανε το αφεντικό του AWU στα 87 του Πώς πέθανε;

Ο Bill Ludwig Αιτία θανάτου Πέθανε το αφεντικό του AWU στα 87 του Πώς πέθανε;

28 April 2022 0 Von admin
Ένα από τα σημαντικά πρόσωπα ενός από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα συνδικάτα της Αυστραλίας, ο Bill Ludwig, γνωστός ως Boss Bill Ludwig, πέθανε σε ηλικία 87 ετών. Ο πρώην αξιωματικός και Labour Powerbroker άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 Απριλίου 2022. Αυτή η ανησυχητική είδηση ​​έχει επιβεβαιώθηκε από την πρωθυπουργό του Κουίνσλαντ, Annastacia Palascczuk, μέσω των social media. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη λύπη για αυτή την ατυχία και δεν άργησε να διαδοθεί η είδηση ​​σε όλο το Διαδίκτυο. Όλοι οι θαυμαστές του είναι εξαιρετικά λυπημένοι όταν έμαθαν για αυτά τα δυσάρεστα νέα. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το αφεντικό της AMU, ο Bill Ludwig πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Μπιλ Λούντβιχ

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους φημισμένους βαρέων βαρών του Αυστραλιανού Σωματείου Εργαζομένων. Μεγάλωσε σε πολύ ζοφερές συνθήκες και κατέληξε να οριστεί ως ο Εθνικός Πρόεδρος του Αυστραλιανού Συνδικάτου Εργαζομένων. Λέγεται ότι ξεκίνησε τη ζωή του στο υπόστεγο του κουρευτή. Όπως αναφέραμε νωρίτερα ότι ήταν μια από τις φημισμένες προσωπικότητες του σωματείου και θα αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους συνδικαλιστές ηγέτες της Αυστραλίας όλων των εποχών.

Το αφεντικό Ludwig υπηρέτησε όλη του τη ζωή στο σωματείο και έκανε τεράστια συνεισφορά στο παλαιότερο σωματείο. Είχε μάλιστα αναγνωριστεί με πολλά βραβεία σε όλη του τη ζωή για πολλά επιτεύγματα. Έγινε μάλιστα αποδέκτης του Μεταλλίου του Τάγματος της Αυστραλίας για την υπηρεσία στις εργασιακές σχέσεις κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Συνδικάτου Εργαζομένων το 1997. Αργότερα, το 2001, του απονεμήθηκε το Μετάλλιο Centenary για την αξέχαστη προσφορά του στην κοινωνία της Αυστραλίας. Όπως αναφέραμε πολλές φορές θεωρήθηκε ο γίγαντας του συνδικάτου και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο εργατικό κίνημα στην Αυστραλία. Η δήλωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το σωματείο ως φόρο τιμής στον πρώην αρχηγό τους.

Ο Bill Ludwig γεννήθηκε το 1934 στην πόλη Longreach στο δυτικό Queensland και μεγάλωσε στο Ipswich. Άρχισε να εργάζεται ως κουρέας στη δεκαετία του 1950 και αργότερα έγινε μέρος των πικραμένων κουρευτών του 1956 όταν σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ κουρέων και κτηνοτρόφων για μισθούς και συνθήκες. Στη δεκαετία του ’70 πήγε στο AWU ως διοργανωτής προτού γίνει Γραμματέας στο South Western District.

Αργότερα διορίστηκε γραμματέας του Κουίνσλαντ το 1988 και ανέλαβε την ευθύνη για συνολικά 12 χρόνια. Το 2001 διορίστηκε Εθνικός Πρόεδρος της AWU. Ελπίζουμε ότι η αγνή ψυχή θα βρει τον δρόμο της προς τον παράδεισο. Μείνετε συντονισμένοι με το Social Telecast για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες ενημερώσεις.Προηγούμενο άρθροΠοια ήταν η Ahna Mehus; Πώς πέθανε; Ποια ήταν η αιτία του θανάτου της;
Επόμενο άρθροΤι συνέβη στον Francis Katungin για το πιο θανατηφόρο αλιεύμα που τραυματίστηκε σε ατύχημα με σκάφος Βίντεο πλάνα