Παρακολουθήστε Palang Tod (Gaon Ki Garmi 2 – Part 2) Επεισόδιο Ullu Actress Πραγματικό όνομα Instagram

Παρακολουθήστε Palang Tod (Gaon Ki Garmi 2 – Part 2) Επεισόδιο Ullu Actress Πραγματικό όνομα Instagram

13 Januar 2022 0 Von adminΓεια σας, όλοι οι λάτρεις των διαδικτυακών σειρών, για άλλη μια φορά η αγαπημένη μας και μια αρκετά σημαντική πλατφόρμα ροής βίντεο ULLU πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μέρος του Palang Tod (Gaon Ki Garmi 2 – Μέρος 2). Από τη στιγμή που οι δημιουργοί κυκλοφόρησαν την ανακοίνωση, τράβηξε τεράστια προσοχή, καθώς κανείς δεν θα ήθελε να χάσει τη σειρά, επειδή παραμένει η επιτυχημένη συζήτηση μεταξύ όλων και ως εκ τούτου, όλοι θέλουν να τη δουν στο σωστό πρόγραμμα. Τώρα λοιπόν πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές λεπτομέρειες της σειράς, όπως ημερομηνία κυκλοφορίας, spoilers, πρωταγωνιστές μαζί με το wiki-bio τους, κ.λπ., ώστε παρακάτω να μπορείτε να βρείτε τα πάντα.

palang tod

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σειρά βγαίνει από τους δημιουργούς στις 14 Ιανουαρίου 2022 με αφορμή το «Makar Sankranti». Αλλά μόλις περνάει η ώρα η περιέργεια του κόσμου ενισχύεται στο βαθμό, γιατί η σειρά παραμένει η συζήτηση για πολύ καιρό. Λέγεται ότι η σειρά θα είναι αρκετά συντριπτική επειδή όλοι οι ελκυστικοί χαρακτήρες παίζουν τους ρόλους τους με έναν τόσο εκπληκτικό τρόπο όπως θα μπορούσατε να δείτε στο πρόσφατο promo που αποκάλυψαν οι δημιουργοί, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από χιλιάδες θεατές στο promo.

Όταν πρόκειται για το spoiler του Palang Tod (Gaon Ki Garmi 2 – Part 2), ξεκινάει με την ιστορία ενός ζευγαριού που ζει στο χωριό και άθελά του, το κορίτσι χρειάζεται να έχει κάποια δυνατή επαφή, κάτι που δεν είναι να πάρει από τον άντρα της και ως εκ τούτου αποφασίζει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της μέσω του κουνιάδου της, που επίσης μοιάζει λίγο άγριος σαν αυτήν. Ως εκ τούτου, προσπαθεί να τον αγγίξει και του ζητά να κάνει κάτι μαζί της που θα μπορούσε να την κάνει ικανοποιημένη, και η ιστορία τους ξεκινά, αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές απροσδόκητες ανατροπές που θα αποκαλυφθούν μέσω της εκπομπής.

Palang Tod Gaon Ki Garmi 2 – Μέρος 2

  • Mahi Kaur
  • Anupam Gohoyi
  • Shivam Tiwari

Έτσι, σε λίγο, ο ασθενής σας θα τελειώσει καθώς η σειρά θα αποσυρθεί από τους δημιουργούς επίσημα από τότε που έγινε η ανακοίνωση, οι σκληροί θαυμαστές δεν μπορούσαν να περιμένουν μπροστά. Ωστόσο, απομένουν λίγες ώρες, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς όλα είναι έτοιμα για να σας φτιάξουν τη μέρα με τη συντριπτική σειρά Palang Tod (Gaon Ki Garmi 2 – Μέρος 2). Αλλά πριν από οτιδήποτε πρέπει να αγοράσετε και τη συνδρομή γιατί μόνο έτσι θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή.