Πλήρεις προδιαγραφές τηλεφώνου Δωρεάν ακουστικά!

Πλήρεις προδιαγραφές τηλεφώνου Δωρεάν ακουστικά!

13 Januar 2022 0 Von admin

Tecno POVA Neo Τιμή & Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ινδία: Πλήρεις προδιαγραφές τηλεφώνου ανασκόπηση κάμερας εικόνων hd

Γεια, χωρίς αμφιβολία ότι η επιλογή ενός τηλεφώνου για αγορά που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας είναι αρκετά δύσκολη, αλλά στην αγορά, πολλές μάρκες αποδεικνύονται κάθε φορά με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και εν μέσω αυτού του ανταγωνισμού μια από τις πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που ονομάζεται Tecno επιστρέφει στην αγορά μετά από λίγο και αυτό μαζί με το τελευταίο της smartphone που ονομάζεται Tecno POVA Neo που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία.

Tecno POVA Neo Τιμή & Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ινδία: Πλήρεις προδιαγραφές τηλεφώνου ανασκόπηση κάμερας εικόνων hd

Αυτή τη στιγμή που όλοι είναι αποφασισμένοι να αγοράσουν smartphone και το πιο εκπληκτικό είναι ότι όλοι παραμένουν πρόθυμοι να αποκτήσουν κάτι προηγμένο και αυτό επίσης στο ίδιο εύρος προϋπολογισμού. Λοιπόν, στο Tecno POVA Neo οι χρήστες θα δουν μια μεγάλη οθόνη 6,8 μαζί με μια ισχυρή μπαταρία 6000 mAh, έτσι ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε πόσο εκπληκτικό θα είναι αυτό το τηλέφωνο. Όσον αφορά την παραλλαγή της ram, σύμφωνα με όλες τις αναφορές, έγινε γνωστό ότι η Tecno θα το κυκλοφορήσει στην Ινδία με 6 GB RAM και 128 GB εσωτερική αποθήκευση, ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε πόσο καταπληκτικό θα είναι αυτό.

Προδιαγραφές Tecno POVA Neo

Τώρα πρόκειται για τις πλήρεις προδιαγραφές του Tecno POVA Neo, οπότε αναμφίβολα θα είναι τόσο εκπληκτικό για χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν το Tecno, ωστόσο, οι αναφορές αναφέρουν ότι το ινδικό Tecno POVA Neo θα είναι διαφορετικό σε σύγκριση με τις παγκόσμιες παραλλαγές του το τηλέφωνο, αλλά ποιες θα είναι οι αλλαγές, είναι ακόμα κάτω από το πέπλο, αλλά σύμφωνα με όλες τις αναφορές και τις κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε γνωστό ότι το Tecno POVA Neo θα διαθέτει HD+ 6,82 ιντσών που θα έχει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 120 Hz με ανάλυση 720 × 1640.

Απεικόνιση 6,82 ιντσών HD+, 720 × 1640 Ανάλυση
Πίσω κάμερα 13MP με φακό AI
Μπροστινή κάμερα 8 MP με διπλό φλας
Επεξεργαστής οκταπύρηνος MediaTek Helio G25
ΕΜΒΟΛΟ 6 GB
Αποθήκευση 128 GB
Μπαταρία 6.000 mAh

Tecno Pova Neo Price

Λοιπόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου, επομένως είναι δύσκολο να σας πω την ακριβή τιμή του τηλεφώνου, αλλά οι αναφορές υποστηρίζουν ότι η Tecno θα κυκλοφορήσει αυτό το έξυπνο και προηγμένο τηλέφωνο κάπου σε αυτό την επόμενη εβδομάδα του μήνα και μιλάμε για την τιμή, ώστε η εκτιμώμενη τιμή για το Tecno Pova Neo να μπορεί να είναι κάτω από 15.000. Έτσι, αν ψάχνετε για τα πιο πρόσφατα smartphone κάτω των 15.000, χωρίς αμφιβολία, αυτό μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να κοσμήσει την προσωπικότητά σας και αυτό επίσης κάτω από τον προϋπολογισμό.

Είναι δωρεάν τα ακουστικά με το Tecno Pova Neo;

Λοιπόν, μάλλον αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα για τη μάρκα γιατί σήμερα καμία μάρκα δεν δίνει άλλα αξεσουάρ εκτός από φορτιστή, αλλά η Tecno κάνει το κοινό της ή καλύτερα να πούμε τους καταναλωτές χαρούμενο επειδή η μάρκα δίνει τώρα δωρεάν ακουστικά με το Pova Neo και αναμφίβολα αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα γιατί θα αποκτήσετε επώνυμα ακουστικά με αυτό το τελευταίο κινητό της Tecno.