Πλήρεις προδιαγραφές τιμής Infinix Note 11s Ελέγξτε τις κριτικές και τις λεπτομέρειες της κάμερας

Πλήρεις προδιαγραφές τιμής Infinix Note 11s Ελέγξτε τις κριτικές και τις λεπτομέρειες της κάμερας

13 Januar 2022 0 Von admin

Τιμή & πλήρεις προδιαγραφές Infinix Note 11s Ελέγξτε τις κριτικές Τελευταίο τηλέφωνο κάτω των 15 χιλιάδων

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν πρόκειται για την αγορά ενός νέου smartphone όλοι μπερδεύονται, τελικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα τηλέφωνα που μπορούν εύκολα να σας βάλουν στη σύγχυση όπου θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε τι πρέπει να αγοράσετε και αναμφίβολα το Infinix Το Note 11s γίνεται ένας άλλος λόγος που προκαλεί σύγχυση στους ανθρώπους σχετικά με την επιλογή νέου τηλεφώνου, επειδή είναι κάτω από τον προϋπολογισμό και αυτό μαζί με εξαιρετικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά για τα οποία μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα 16k.

Τιμή & πλήρεις προδιαγραφές Infinix Note 11s Ελέγξτε τις κριτικές Τελευταίο τηλέφωνο κάτω των 15 χιλιάδων

Στο Infinix Note 11s, θα έχετε εκπληκτικά χαρακτηριστικά μαζί με την καλύτερη ποιότητα κάμερας και επίσης την οθόνη. Λοιπόν, το σετ διαθέτει οθόνη αφής 6,95 ιντσών με ανάλυση 1080×2460 pixels για μια ομαλή εμπειρία παρακολούθησης. Μιλώντας για τον επεξεργαστή, οπότε σε αυτό το εύρος τιμών το Infinix δίνει τον καλύτερό του εαυτό με κάθε τρόπο και το τηλέφωνο τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G96. Άλλες προδιαγραφές όπως η Ram και η μπαταρία, που είναι το πιο ψαγμένο σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, επομένως αυτή η συσκευή έρχεται σε 4 GB ram και η αναπαραγωγή είναι ένα άλλο πράγμα που δείχνει ενδιαφέρον για αυτό γιατί εδώ θα πάρετε μια μπαταρία 5000 mAh η οποία είναι αφαιρούμενη και κάνει είναι πιο αξιόλογο.

Προδιαγραφές Infinix Note 11s

Στο σετ έχετε πολύ καλύτερες προδιαγραφές ο ένας από τον άλλο, είτε μιλάμε για κάμερα είτε για τη φόρτιση, όλα σε αυτό το τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικά και το ίδιο πράγμα που κάνει το κερασάκι στην τούρτα κάτι τέτοιο αν πρόκειται να αγοράσετε αυτήν την τεχνολογία . Λοιπόν, οι άνθρωποι παραμένουν πάντα πρόθυμοι να γνωρίζουν για τις πλήρεις προδιαγραφές και αυτό σε εύκολη γλώσσα, οπότε ορίστε.

Απεικόνιση Ρυθμός ανανέωσης 6,95 ιντσών 1080×2460 pixel 120 Hz
Πίσω κάμερα 50 megapixel + 2 megapixel + 2 megapixel
Μπροστινή κάμερα 16 megapixel
Επεξεργαστής οκταπύρηνος MediaTek Helio G96
Μπαταρία 5000 mAh (Αφαιρούμενο)
Εμβολο 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Αποθήκευση 128 GB (επεκτάσιμο)
Αισθητήρες Ξεκλείδωμα προσώπου, δακτυλικό αποτύπωμα, γυροσκόπιο, αισθητήρας εγγύτητας

Έτσι, το Infinix Note 11S τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G96 που θα σας προσφέρει μια ομαλή εμπειρία αν παίζετε μερικά από τα καταπληκτικά παιχνίδια και η οθόνη του σετ θα βάλει το κεράσι στην κορυφή γιατί θα δώσει μπορείτε να έχετε ομαλή εμπειρία παρακολούθησης ταινιών και παιχνιδιών, επειδή τα γραφικά του τηλεφώνου φαίνεται να είναι ομαλά σύμφωνα με την κριτική του κοινού.

Τιμή Infinix Note 11S στην Ινδία

Λοιπόν, όπως όλοι γνωρίζετε ότι το τηλέφωνο κυκλοφόρησε στην Ινδία στις 9 Νοεμβρίου 2021 και σύμφωνα με την τρέχουσα ώρα το τηλέφωνο κοστίζει περίπου Rs. 12.999 από εσάς αγοράζουν τα 6 GB Ram και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, είτε για την παραλλαγή 8 GB ram και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης πρέπει να πληρώσετε περίπου Rs. 14.999. Και πάλι το ίδιο πράγμα είναι ότι σε αυτό το σημείο τιμής αυτή είναι μια από τις πιο εκπληκτικές συσκευές με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως ισχυρό εφεδρικό αντίγραφο μπαταρίας μαζί με καλώδιο USB Type-C.