Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Pasha Bleasdell;  Πέθανε στα 38 του το «Hot in Herre» του μοντέλου και σταρ της Nelly

Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Pasha Bleasdell; Πέθανε στα 38 του το «Hot in Herre» του μοντέλου και σταρ της Nelly

9 Juni 2022 0 Von admin


Πέθανε το δημοφιλές μοντέλο, ο Pasha Bleasdell, ο οποίος έγινε γνωστός μετά τη συμμετοχή του στο θρυλικό μουσικό βίντεο Hot in Herre. Ναι, καλά ακούσατε, ο Πασάς πέθανε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πασά έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο και αυτή ήταν η αιτία του ατυχούς και πρόωρου θανάτου της. Η Πασά Μπλέσντελ ήταν 38 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή.

Ποια ήταν η αιτία θανάτου του Pasha Bleasdell;  Model And Star Of Nelly's 'Hot in Herre" Πεθαίνει στα 38

Η Πασά ήταν ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο, συμμετείχε σε πολλά εμβληματικά βίντεο των άναρχων. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα αφιέρωμα για τον Pasha Bleasdell στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης Χ δημοσίευσε επίσης ένα συγκινητικό και εγκάρδιο αφιέρωμα για τον Πασά στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ο σκηνοθέτης X δημοσίευσε ένα mashup βίντεο με όλα τα τραγούδια στα οποία εμφανιζόταν ο Πασάς. Αυτό το mashup βίντεο ήταν ο φόρος τιμής του στον Pasha Bleasdell. Τα τραγούδια του mashup περιλάμβαναν πολλά τραγούδια του Πασά αλλά και μερικά τραγούδια τα οποία σκηνοθέτησε.

Pasha Bleasdell Αιτία θανάτου

Στη λεζάντα του βίντεο του αφιερώματος, ο σκηνοθέτης Χ έγραψε σήμερα χάσαμε έναν φίλο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Πασά άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 Ιουνίου αφού έχασε τη μάχη με έναν όγκο στον εγκέφαλο. Μόλις ξέσπασε αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες του Διαδικτύου ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην αρχή πολλοί δεν το πιστεύουν, αλλά όταν αυτή η ατυχής είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από αξιόπιστα και αυθεντικά μέσα ενημέρωσης, ο κόσμος ήταν βαθιά συντετριμμένος και λυπημένος. Ο ατυχής και πρόωρος θάνατός της έχει συντρίψει και ραγίσει πολλές καρδιές παντού.

Πολλές δημοφιλείς προσωπικότητες, παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εξέχουσες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέτισαν θερμά φόρο τιμής και συλλυπητήρια στον εκλιπόντα, Πασά Μπλέσντελ. Πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν για τις στιγμές και τις εμπειρίες που μοιράστηκαν με τον Pasha Bleasdell. Πολλοί από αυτούς δήλωσαν ότι ο Πασάς ήταν ένας πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος. Δήλωσαν επίσης πόσο βοηθητική και γενναιόδωρη ήταν η στάση της για όλους γύρω της. Δήλωσαν επίσης ότι ο Πασάς Μπλέσντελ θα μας λείπει πάντα σε όλους μας.

Μόλις ξέσπασε αυτή η ατυχής είδηση ​​στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες του Διαδικτύου δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν. Καταιγίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα εγκάρδια αφιερώματα και τα συλλυπητήρια τους για τον αείμνηστο Πασά Μπλέσντελ. Ο Πασάς έκανε πολλά υπέροχα και εμβληματικά βίντεο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ήταν η συντριβή πολλών ανθρώπων στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τα βίντεο, ο χορός και η εμφάνισή της εξέπληξαν και θαυμάστηκαν από πολλούς ανθρώπους. Κυβέρνησε πολλές καρδιές εκείνη την περίοδο. Για όλες τις τελευταίες εθνικές και διεθνείς ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.