Ποια ήταν η Sangeeta;  Η εξαφανισμένη τραγουδίστρια Haryanvi βρέθηκε νεκρή στο Rohtak Πώς πέθανε;

Ποια ήταν η Sangeeta; Η εξαφανισμένη τραγουδίστρια Haryanvi βρέθηκε νεκρή στο Rohtak Πώς πέθανε;

25 Mai 2022 0 Von admin
Ένα τρομερό ατύχημα σημειώθηκε στη Χαριάνα όταν το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε θαμμένο κοντά στην άκρη του δρόμου. Η υπόθεση συγκέντρωσε σύντομα την προσοχή των γηγενών αρχών επιβολής του νόμου καθώς και των πολιτών. Η ερευνητική ομάδα αναγνώρισε το νεκρό άτομο ως Sangeeta, τη διάσημη τραγουδίστρια Haryanvi. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η Sangeeta εξαφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες και το νοικοκυριό της υπέβαλε καταγγελία για την εξαφάνιση και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα. Η είδηση ​​της εξαφάνισής της έγινε viral σε όλο το Διαδίκτυο και οι χρήστες του Διαδικτύου ξεκίνησαν τη δική τους αναζήτηση. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια είναι η Sangeeta Haryanvi Singer που βρέθηκε νεκρή.

Ποια ήταν η Sangeeta;  Η εξαφανισμένη τραγουδίστρια Haryanvi βρέθηκε νεκρή στο Rohtak Πώς πέθανε;

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ορισμένοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης, ο αστυνομικός άρχισε να κυνηγά τους ενόχους αφού βρήκε το πτώμα. Ωστόσο, η ομάδα έρευνας δεν πήρε πολύ χρόνο για να συλλάβει τους εγκληματίες που αναγνωρίστηκαν ως Anil και Ravi. Ήταν μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες σταρ στην πολιτεία. Η δημοτικότητά της άρχισε να αυξάνεται σταδιακά και να πηγαίνει πολύ καλά στην καριέρα της. Το κατεστραμμένο πτώμα του τραγουδιστή βρέθηκε κοντά στο χωριό Haini Bhairon. Ένα έλατο είχε κατατεθεί και δύο ύποπτοι συνελήφθησαν επίσης από αστυνομικούς.

Η εξαφανισμένη τραγουδίστρια Haryanvi Sangeeta βρέθηκε νεκρή

Λέγεται ότι η τραγουδίστρια χάθηκε στις 11 Μαΐου, τελευταία φορά εθεάθη στο Δελχί. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η αστυνομία υποπτευόταν δύο άτομα μεταξύ των οποίων ο Anil και ο Ravi. Και οι δύο ένοχοι ανήκαν στον Meham, Haryana. Μετά την έρευνα, κυκλοφόρησε μια αναφορά που ενημέρωσε ότι και οι δύο ένοχοι παραδέχτηκαν ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία της Sangeeta. Αποκάλυψαν επίσης ότι επικοινώνησαν με την τραγουδίστρια με το πρόσχημα της παραγωγής τραγουδιστικού προγράμματος και στη συνέχεια τη σκότωσαν.

Το πτώμα του τραγουδιστή στάλθηκε για νεκροψία στην ΠΓΕ, Ροχτάκ. Ο αστυνομικός αποκάλυψε επίσης ότι ο στραγγαλισμός σε προφανή αιτία που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή. Ολόκληρη η Haryana βρίσκεται σε τεράστιο σοκ αφού έμαθε για αυτό το φρικτό ατύχημα. Η ανακριτική ομάδα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία και τη σύνδεση άλλων ατόμων με τη δολοφονία. Μέχρι στιγμής ο κύριος κατηγορούμενος δεν έχει αποκαλύψει κανένα άλλο όνομα.

Εκτός από αυτό, όλες οι σημαντικές προσωπικότητες της πολιτείας Haryana εκφράζουν τη θλίψη τους για αυτό το οδυνηρό γεγονός. Οι θαυμαστές της εκφράζουν τα αφιερώματα τους και μοιράζονται βαθιά συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς της. Ελπίζουμε ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της για να αντέξουν αυτή την απώλεια. Είθε η αγνή ψυχή να αναπαυθεί εν ειρήνη. Μείνετε συντονισμένοι με το Social Telecast για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες ενημερώσεις.Προηγούμενο άρθροΤι συνέβη στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ; Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό