Ποια είναι η Anastasia Higginbotham;  Αγανάκτηση μετά το «Σχολικό Βιβλίο» της Νέας Υόρκης που κρύβει τη θρησκεία, χαιρετίζει το AOC

Ποια είναι η Anastasia Higginbotham; Αγανάκτηση μετά το «Σχολικό Βιβλίο» της Νέας Υόρκης που κρύβει τη θρησκεία, χαιρετίζει το AOC

23 Mai 2022 0 Von admin


Αυτές τις μέρες, αμέτρητες δραστηριότητες συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και σχεδόν κάθε φορά αυτά τα γεγονότα μετατρέπονται επίσης σε διαμάχες, ενώ παραμένουν αντικείμενο ευρείας συζήτησης μεταξύ όλων. Κάτι ανάλογο έρχεται ξανά στο προσκήνιο από τη Νέα Υόρκη, η οποία αρπάζει τις αμέτρητες αντιδράσεις. Ναι, καλά ακούσατε, οι γονείς της Νέας Υόρκης εξερράγησαν το δημόσιο σχολείο της επειδή παρουσίασαν ένα παιδικό βιβλίο που περιέχει έναν «Queer» πρωταγωνιστή, ο οποίος ανήκει στη Δημοκρατική βουλευτή «Alexandria Ocasio-Cortez’s» ενώ διασκέδαζαν με τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή «Mitch McConnell». Παρακάτω λοιπόν θα μπορούσατε να λάβετε αναλυτικές λεπτομέρειες μαζί με μερικά ανείπωτα γεγονότα.

Ποια είναι η Anastasia Higginbotham

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αναφορές ή πηγές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς εκφράζουν συναγερμό σχετικά με το βιβλίο «Όσα δεν ξέρεις» που περιλαμβάνει μια ιστορία μιας απελευθερωμένης παιδικής ηλικίας που έχει γράψει η Μπρουκλινίτης Αναστασία Χίγκινμποθαμ. Το βιβλίο χτυπά τη θρησκεία καθώς τα πάντα εμφανίζονται ξεκάθαρα ως μια ανεξάρτητη λίστα ανάγνωσης της πέμπτης τάξης με την ένδειξη «Universal Mosaic» καθώς το πιο πρόσφατο Πρόγραμμα Σπουδών Μωσαϊκού του DOE τίθεται σε ισχύ το επόμενο έτος. Ως εκ τούτου, μόλις οι ειδήσεις κυκλοφορούν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε ένα κύμα σφοδρής πλημμύρας αντιδράσεων, καθώς το θέμα πιάνει τη ζέστη σε μεγάλο βαθμό.

Ποια είναι η Anastasia Higginbotham;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Anastasia Higginbotham είναι μια βραβευμένη συγγραφέας που κατάγεται από το Μπρούκλιν και είναι ευρέως γνωστή για τις ιστορίες της που έχει προσφέρει στον κόσμο της μελέτης. Μερικές από τις καταπληκτικές ιστορίες της είναι τα «Death Is Stupid», «Grandma», «Tell me About S*x» και «Divorce Is Worst» εκτός από όλα αυτά, η συνεισφορά της είναι κυριολεκτικά υψηλή στον κόσμο της λογοτεχνίας. Αυτά τα κομμάτια από το viral υλικό της έχουν παραδοθεί από ορισμένες σημαντικές πηγές, και αυτός είναι ο λόγος, ωστόσο, η ομάδα μας κοιτάζει μπροστά για να εξοικειωθούμε λίγο περισσότερο, ώστε να το μεταβιβάσουμε σε άλλους που θέλουν να πάρουν τα πάντα.

Εδώ, λοιπόν, έχουμε παραχωρήσει τέτοιες πληροφορίες που έχουν ληφθεί από άλλες πηγές, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένετε λίγο νωρίτερα για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες. Επειδή, ωστόσο, μερικές αναφορές κάνουν τους δικούς τους ισχυρισμούς σχετικά με το θέμα, επομένως αυτός είναι ο λόγος, δεν σας συμβουλεύουμε να κυνηγήσετε οποιαδήποτε ψευδή αφήγηση, εφόσον κάτι αυθεντικό προέρχεται από την πλευρά του ενδιαφερόμενου προσώπου. Επομένως, όταν θα λάβουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε σίγουρα, αλλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναζητήσετε και το θέμα, καθώς πολλά άρθρα κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.