Ποια είναι η Mimi Israelah;  Ο υποστηρικτής του Τραμπ αστειευόμενος αναβοσβήνει την κάρτα «λευκού προνομίου» Ελέγξτε τις εικόνες βίντεο

Ποια είναι η Mimi Israelah; Ο υποστηρικτής του Τραμπ αστειευόμενος αναβοσβήνει την κάρτα «λευκού προνομίου» Ελέγξτε τις εικόνες βίντεο

6 August 2022 0 Von admin


Εδώ επιστρέφουμε με τα τελευταία νέα. Ένα όνομα τραβάει την προσοχή των χρηστών του Διαδικτύου και τους τραβάει να ενδιαφερθούν για τις ειδήσεις. Έτσι, οι άνθρωποι είναι περίεργοι να μάθουν για τη Mimi Israelah επειδή αυτό το όνομα έχει δημιουργήσει πολλές ερωτήσεις στο μυαλό των ανθρώπων. Σύμφωνα με την έκθεση, τον τελευταίο μήνα, δύο αστυνομικοί του Άνκορατζ παραβίασαν την πολιτική του τμήματος τη στιγμή της διακοπής της κυκλοφορίας τον περασμένο μήνα, όταν μια κυρία στην πόλη για μια συγκέντρωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τους έδειξε μια «λευκή κάρτα προνομίων» αντί για μια δίπλωμα οδήγησης και δεν είχε εισιτήριο. Αυτό το θέμα είναι πολύ μακρύ και αμφιλεγόμενο. Θα μοιραστούμε όλο το θέμα κάτω από το άρθρο.

Ποια είναι η Mimi Israelah

Σύμφωνα με τις πηγές, η Mimi Israelah εξήγησε ότι ανασύρθηκε για διαπλοκή στις 9 Ιουλίου τα ξημερώματα αφού επέστρεψε στο Anchorage με μια πτήση νωρίς από την Καλιφόρνια, όπου η κυρία είχε παρακολουθήσει μια συγκέντρωση Τραμπ σε ένα πλέον διαγραμμένο Facebook Θέση. Εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ψάξει για την άδεια οδήγησής της, ωστόσο, η κυρία ανέτρεψε την κάρτα από το πορτοφόλι της και εντόπισε την κάρτα «λευκού προνομίου» της. Αν μιλήσουμε περαιτέρω, η Israelah έχει εξηγήσει τον εαυτό της ως Pinay, μια κυρία Φιλιππινέζικης καταγωγής, στο βιογραφικό της στο Twitter, έδωσε την κάρτα καινοτομίας – η οποία γράφει „White Privilege Card Trumps Everything“ ένας αξιωματικός τη ρώτησε αν ήταν εντάξει.

Σύμφωνα με ένα βίντεο, ο αστυνομικός ακούγεται να τηλεφωνεί ξεκαρδιστικό ένα βίντεο και αυτό τραβήχτηκε από τον Israelah και αναδημοσιεύτηκε στο Twitter, σύμφωνα με πληροφορίες. Ρώτησε αν οι αξιωματικοί λάβουν την απόφαση να μην αναλάβουν δράση λόγω της κάρτας καινοτομίας. Η όλη έρευνα εξήγησε ότι οι δύο αστυνομικοί παραβαίνουν την πολιτική του τμήματος, ωστόσο, η αστυνομία δεν θα έλεγε ότι η πολιτική παραβιάστηκε και εάν οι αστυνομικοί αντιμετωπίσουν κάποια συνέπεια. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις.

Σύμφωνα με τις πηγές, «Η έρευνα για το περιστατικό ολοκληρώθηκε και είναι ένα κομμάτι ιδιωτικών αρχείων προσωπικού που δεν θα ελευθερωθούν δημόσια», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άνκορατζ. Οι δύο αξιωματικοί κάνουν δουλειά στο τμήμα. Ο Χότζ Γκρόουντεν καλεί την αστυνομία να αποκαλύψει τις πληροφορίες της έρευνας και κάθε συνέπεια που ανέχονται οι αστυνομικοί σε έκκληση για μεγαλύτερη διαφάνεια. Εξήγησε ότι το θέμα θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί ως διδακτική στιγμή. Έχουμε μοιραστεί όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, εάν βρούμε νέες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε πρώτα στον ίδιο ιστότοπο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.