Ποιος ήταν ο Ουμάνγκ Γκούπτα;  Πέθανε ο Trailblazer της τεχνολογίας στα 73 του Ποια ήταν η αιτία του θανάτου του;

Ποιος ήταν ο Ουμάνγκ Γκούπτα; Πέθανε ο Trailblazer της τεχνολογίας στα 73 του Ποια ήταν η αιτία του θανάτου του;

23 April 2022 0 Von admin


Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι και συντετριμμένοι που ενημερώνουμε αυτή τη φρικτή είδηση ​​για τον θάνατο του Ινδοαμερικανού Umang Gupta της Technology Trailblazer. Όλος ο κόσμος είναι συντετριμμένος μετά από αυτά τα δυσάρεστα νέα. Ήταν 73 ετών τη στιγμή του θανάτου του. Αυτό το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 19 Απριλίου 2022 την Τρίτη. Η είδηση ​​του απροσδόκητου θανάτου του έκανε το γύρο του Διαδικτύου και όλοι οι ακόλουθοί του θρηνούν τον θάνατό του. Αυτή η δυσάρεστη είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από πολλές σημαντικές πηγές και δεν χρειάστηκε χρόνος να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά σε όλο τον κόσμο. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιτία θανάτου του Umang Gupta.

Ποιος ήταν ο Ουμάνγκ Γκούπτα;  Πέθανε ο Trailblazer της τεχνολογίας στα 73 του Ποια ήταν η αιτία του θανάτου του;

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η φημισμένη προσωπικότητα διαγνώστηκε με καρκίνο της ουροδόχου κύστης τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά ακόμα και μετά από αυτή τη μακρά μάχη, η τρομακτική ασθένεια στοίχισε τη ζωή του Ουμάνγκ. Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του μέλη της οικογένειάς του. Την είδηση ​​του θανάτου του επιβεβαιώνει και το νοικοκυριό του. Όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι συντετριμμένα και θρηνούν τον θάνατο του πατριάρχη τους. Όπως αναφέραμε ότι η είδηση ​​έγινε viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένες από τις εξαιρετικά σημαντικές πηγές εκφράζουν τη θλίψη τους.

Ποιος ήταν ο Ουμάνγκ Γκούπτα;

Ο Umang Gupta ήταν πολύ γνωστός στη Silicon Valley για τη στάση του ποτέ. Αν μιλάμε για αυτόν περισσότερο, ήταν πάντα αναγνωρισμένος ως ο πρώτος Ινδός που ξεκίνησε μια εταιρεία λογισμικού δημόσια στο NASDAQ το 1993. Ήταν ο άνθρωπος πίσω από το άνοιγμα του δρόμου για πολλούς υποψηφίους σε αυτές τις εταιρείες λογισμικού. Η εταιρεία του που εγγράφηκε ως Gupta Technologies εμφανίστηκε αργότερα ως ο πρόδρομος της περίφημης τεχνολογίας έκρηξης της Silicon Valley, της εταιρείας που διεύθυνε ορισμένοι Ινδοαμερικανοί CEO. Όπως αναφέραμε πολλές φορές ήταν μια αξιόλογη προσωπικότητα στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η καινοτομία του και ο τρόπος ηγεσίας της εταιρείας ήταν απλώς εξαιρετικοί που οδηγούν τον οργανισμό σε άλλα ύψη επιτυχίας. Εξακολουθεί να θεωρείται μια από τις πιο ακμάζουσες εταιρείες. Μαζί με το πέρασμα του χρόνου, κέρδισε τον τίτλο του πρωτοπόρου πυριτίου κάνοντας μια από τις πιο φημισμένες εταιρείες IIT (Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας) μια κομβική μάρκα στον κόσμο των ΗΠΑ.

Επιπλέον, ήταν ένας ινδοαμερικανός επιχειρηματίας και η Silicon Valley της Καλιφόρνια πιστώθηκε ότι έγραψε το πρώτο επιχειρηματικό σχέδιο για την Oracle Corporation. Αλλά τώρα, είναι το τέλος μιας θρυλικής εποχής του Umang Gupta. Οι καρδιές μας πάνε στο σπίτι του. Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη. Μείνετε συντονισμένοι με το Social Telecast για περισσότερες ενημερώσεις.