Ποιος ήταν ο Lovepreet από το Amritsar;  Πυροβολημένος νεκρός Πλάνα βίντεο 24χρονος άνδρας πεθαίνει στο νοσοκομείο που τον σκότωσε

Ποιος ήταν ο Lovepreet από το Amritsar; Πυροβολημένος νεκρός Πλάνα βίντεο 24χρονος άνδρας πεθαίνει στο νοσοκομείο που τον σκότωσε

2 Juni 2022 0 Von admin


Μετά την άγρια ​​δολοφονία του διάσημου τραγουδιστή του Παντζάμπι Sidhu Moose Wala, μια άλλη σοκαριστική είδηση ​​θανάτου ήρθε στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 24χρονος σκοτώθηκε από πυρά στο Αμριτσάρ. Το περιστατικό συνέβη έξω από το Khalsa College for Women, Amritsar την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022. Το θύμα που πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου έχει ταυτοποιηθεί ως Lovepreet. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η είδηση ​​έχει προκαλέσει κύματα τρόμου στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό. Εδώ, παραθέσαμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκλονιστική υπόθεση.

Who Was Lovepreet From Amritsar

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένας 24χρονος άνδρας ονόματι Lovepreet πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου έξω από το Khalsa College for Women, στο Amritsar. Ο άνδρας είχε υποστεί απειλητικά για τη ζωή του τραύματα που τελικά στοίχισαν τη ζωή του. Αναφέρεται ότι ο Lovepreet μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο για να σωθεί η ζωή του. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αναζωογονηθούν και ο άνδρας πέθανε στο νοσοκομείο. Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι ο Lovepreet πυροβολήθηκε τρεις φορές.

Την ώρα του συμβάντος, ο άνδρας ήταν μαζί με τον φίλο του Joahnpreet, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Ευτυχώς, ο Johanpreet επέζησε ενώ ο φίλος του έχασε τη ζωή του στη ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο Ranjit Singh, αδερφός του Lovepreet, είπε ότι ο αδερφός του και ο φίλος του δέχτηκαν πυρά από τον Ravinder Singh και τέσσερις άλλους. Μιλώντας για τον Ravinder Singh, ο Ranjit πρόσθεσε ότι είναι από τη Jandiala και είχε προσωπική αντιπαλότητα με τον Johanpreet.

Σύμφωνα με τον Ranjit, ο αδελφός του είχε επίσης άδεια όπλα, αλλά ήταν πέντε από αυτά και ο αδελφός του και ο Johanpreet δεν είχαν χρόνο να βγάλουν τα όπλα τους. Αυτός είναι ο λόγος, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και αντιμετώπισαν τη βάναυση επίθεση που δυστυχώς στοίχισε τη ζωή του Lovepreet. Η οικογένεια του 24χρονου άνδρα με θλίψη πληροφορήθηκε τον άτυχο χαμό του. Δεδομένου ότι επρόκειτο για φόνο, ξεκίνησε η έρευνα για την υπόθεση. Οι αρχές προσπαθούν να πάρουν όλα τα πιθανά αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δολοφόνους που επιχείρησαν αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο Lovepreet είχε φωτογραφίες με ένα κορίτσι που ήταν φίλος με τους φερόμενους ως δράστες. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο εάν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες στο έγκλημα ήταν αδειοδοτημένα ή παράνομα. Όπως αναφέρεται, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί κάνουν ό,τι μπορούν για να μάθουν τον δράστη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το περιστατικό. Για περισσότερες ενημερώσεις, ακολουθήστε τον ιστότοπό μας.