Ποιος είναι ο ανιψιός του Sachin Thapan Lawrence Bishnoi;  Εικόνες βιογραφίας Wiki Καταγραφή βιντεοκλήσης

Ποιος είναι ο ανιψιός του Sachin Thapan Lawrence Bishnoi; Εικόνες βιογραφίας Wiki Καταγραφή βιντεοκλήσης

3 Juni 2022 0 Von admin


Εν μέσω φημών συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του Παντζάμπι τραγουδιστή Sidhu Moose Wala, ο Sachin Thapan Bishnoi, μέλος και ανιψιός της συμμορίας Lawrence Bishnoi, ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του τραγουδιστή, τον οποίο ο πολιτικός αποκάλεσε πράξη εκδίκησης. Ο Sachin Bishnoi, ο οποίος είναι ύποπτος ότι ήταν μέλος της ομάδας του Lawrence Bishnoi, ομολόγησε ότι σκότωσε τον Sidhu με τα ίδια του τα χέρια. Η είδηση ​​έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα από τότε που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Ελέγξτε ποιος είναι ο Sachin Thapan Bishnoi και γιατί σκότωσε τον Sidhu.

Ποιος είναι ο Sachin Thapan Lawrence Bishnoi ανιψιός

Ας προσθέσουμε ότι ο Λόρενς είναι ήδη βασικός ύποπτος στην έρευνα για τη δολοφονία, με την αστυνομία να υποπτεύεται τον ανταγωνισμό μεταξύ των συμμοριών. Ο Sachin δήλωσε ότι δολοφόνησε τον Moosewala επειδή ο τραγουδιστής είχε διατάξει τη δολοφονία του «αδελφού τους Vicky Middukhera» στις 7 Αυγούστου 2021, στο πάρκινγκ της αγοράς Mohali’s Sector 71. Εν τω μεταξύ, ο γκάνγκστερ Lawrence Bishnoi είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του μουσικού Sidhu Moose Wala. Πλέον, το όλο θέμα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο καθώς όλοι φαίνεται να μιλούν για αυτό.

Από τη δολοφονία του Sidhu Moosewala από τη φήμη του δολαρίου, οι χρήστες του Διαδικτύου είχαν παρουσιάσει αρκετές θεωρίες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Bishnoi δήλωσε ότι ο Moosewala συμμετείχε στη δολοφονία του ηγέτη της νεολαίας Akali Dal Vikramjit Singh με το ψευδώνυμο Middukhera τον Αύγουστο του 2021. Από τότε υπήρχε αντιπαλότητα μεταξύ του ιδίου και του τραγουδιστή. Επί του παρόντος, ο Bishnoi βρίσκεται υπό κράτηση στο Ειδικό κελί της αστυνομίας του Δελχί.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο Bishnoi δεν ήταν συνεργάσιμος με την αστυνομία και δεν αποκάλυψε τα ονόματα των μελών της συμμορίας του που έτυχε να είναι οι πραγματικοί συνωμότες στη δολοφονία. Η Ειδική Κυψέλη της Αστυνομίας του Δελχί δήλωσε ότι έλαβε την κράτηση του Bishnoi για τρεις ημέρες. Ο Μπισνόι συνελήφθη από το Τιχάρ σε μια υπόθεση βάσει του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με τους αξιωματούχους. Ο άνδρας φέρεται να έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 60 περιπτώσεις. Κρατήθηκε στην κεντρική φυλακή νούμερο 8 του Τιχάρ.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι ο Μπισνόι είχε αρνηθεί ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Σίντου Μόους Γουάλα. Να προσθέσουμε ότι οι συλληφθέντες εγκληματίες αποκάλυψαν ότι τα όπλα που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία τα προμήθευε ο Μπισνόι. Ο 28χρονος Sidhu Moose Wala πυροβολήθηκε από άγνωστους επιτιθέμενους στο χωριό Jawaharke στην περιοχή Mansa στις 29 Μαΐου 2022. Εκτός από τον Bishnoi, ο συνεργάτης του με έδρα τον Καναδά Goldy Brar είναι ο άλλος βασικός ύποπτος. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερες τέτοιου είδους ενημερώσεις.