Ποιος είναι ο Augustine Gladney;  Γυναίκα TikTok συνελήφθη επειδή πέταξε στάχτες της μητέρας του φίλου της

Ποιος είναι ο Augustine Gladney; Γυναίκα TikTok συνελήφθη επειδή πέταξε στάχτες της μητέρας του φίλου της

8 Juni 2022 0 Von admin


Ο Augustine Gladney, μια 38χρονη γυναίκα στο Fort Worth, συνελήφθη την Τετάρτη για κακή διαχείριση των λειψάνων της μητέρας του αγαπημένου της. Αφού την ταπείνωσε, πέταξε τα λείψανα της μητέρας του στη λίμνη Γουόρθ. Η Γκλάντνεϊ, μια κυρία του Φορτ Γουόρθ, κατηγορήθηκε για κακομεταχείριση ενός πτώματος, αφού πέταξε το σώμα της μητέρας του καλού της στη λίμνη Γουόρθ. Δήλωσε, με όλο τον σεβασμό, ότι την είχε υπονομεύσει και ως αντίποινα, έχυσε τα λείψανα της μητέρας του στο νερό. Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή από τους χρήστες του Διαδικτύου. Ελέγξτε τις πλήρεις λεπτομέρειες εδώ.

Ποιος είναι ο Augustine Gladney;  Γυναίκα TikTok συνελήφθη επειδή πέταξε στάχτες της μητέρας του φίλου της

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Φορτ Γουόρθ, το βράδυ της Δευτέρας, ο ύποπτος, Γκλάντνεϊ, 40 ετών, πέταξε το σώμα της μητέρας του Έρνεστ Σμιθ, 38 ετών, στη λίμνη. Η Smith ανέφερε στους γιατρούς ότι άκουσε μια συνομιλία μεταξύ της Gladney και της μικρής της κόρης, η οποία ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. Η Γκλάντνεϊ είπε στη μικρή της κόρη τηλεφωνικά ότι είχε πετάξει το δοχείο στη λίμνη, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ποιος είναι ο Augustine Gladney;

Ο Smith επιβεβαίωσε ότι η Gladney του έστειλε μήνυμα για να τον ενημερώσει ότι είχε πετάξει το σώμα της μητέρας του στη λίμνη. Η Gladney κατηγορήθηκε για κατάχρηση σώματος την Τετάρτη, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ο Smith ενημέρωσε τους αξιωματούχους ότι δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στο Gladney μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ στις 12 το μεσημέρι και ότι έμαθε γι ‚αυτήν μόνο αφού του έστειλε μήνυμα η Gladney. Εργάζεται στο The College of Health Care Professions ως συνεργάτης κλινικού γραφείου.

Ο Augustine Gladney συνελήφθη όταν ο φίλος του τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε ένα πτώμα. Ο Augustine Gladney συνελήφθη την Τετάρτη για κακομεταχείριση ενός πτώματος, αφού πέταξε το σώμα της μητέρας του αγαπημένου της στη λίμνη Worth. Η Γκλάντνεϊ κατηγορείται για κατάχρηση σώματος, πλημμέλημα κατηγορίας Α που τιμωρείται με φυλάκιση έως και ένα χρόνο και πρόστιμο 4.000 δολαρίων, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας του Φορτ Γουόρθ. Το βίντεο με το να ρίχνει τα οστά στη λίμνη έχει γίνει viral στα social media και πολλοί άνθρωποι σοκάρονται βλέποντας μια τέτοια απαίσια συμπεριφορά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της Δευτέρας, ο Augustine Gladney, 38 ετών, πέταξε το σώμα της μητέρας του Ernest Smith στη λίμνη. Ο Smith ενημέρωσε τους ειδικούς ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι τη Δευτέρα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ανακάλυψε ότι είχε κλαπεί η λάρνακα της μητέρας του.
Ακολούθησε την επέκταση και άρχισε να πετάει τις στάχτες στη λίμνη, χαμηλώνοντας τελικά ολόκληρο τον κάτοχο μέσα. Έχει επιπλήξει από τους χρήστες του Διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι την φωνάζουν και τη φωνάζουν για τη συγκλονιστική συμπεριφορά της. Ακολουθήστε για περισσότερες ενημερώσεις.