Ποιος είναι ο Craig Cope;  80χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος πυροβολεί οπλισμένο ληστή με τουφέκι AR-15

Ποιος είναι ο Craig Cope; 80χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος πυροβολεί οπλισμένο ληστή με τουφέκι AR-15

4 August 2022 0 Von admin
Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα κατάστημα αλκοολούχων ποτών στην Καλιφόρνια, όλο το περιστατικό καταγράφηκε στο βίντεο και προκάλεσε θόρυβο σε όλο το Διαδίκτυο. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες του Interner αναζητούν εναγωνίως το βίντεο που απαθανάτισε το περιστατικό. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου που παίρνουν στα χέρια τους το βίντεο. Ενώ πολλοί εξακολουθούν να είναι περίεργοι να εξερευνήσουν το περιεχόμενο του βίντεο. Το βίντεο μάλιστα έκανε αρκετά διάσημο τον ιδιοκτήτη οινοπνευματοπωλείου. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Who is Craig Cope και τον λόγο της δημοτικότητάς του.

Ποιος είναι ο Craig Cope, 80χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, πυροβολεί οπλισμένο ληστή με τουφέκι AR-15

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές που ισχυρίζονται οι αρχές επιβολής του νόμου και το καταγεγραμμένο βίντεο, ο ιδιοκτήτης καταστήματος οινοπνευματωδών ποτών που αναγνωρίστηκε ως Craig Cope επιτέθηκε σε ένα άτομο που είπε ότι υπέθεσε ότι ήταν ληστής. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον ληστή και φύσηξε το χέρι του υπόπτου. Η Κόουπ είπε ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος και δεν μπήκε στο κατάστημα με καλές προθέσεις, γι‘ αυτό έδειξε τεράστιο θάρρος και πυροβόλησε εναντίον του ύποπτου. Είπε «ήταν αυτός ή εγώ» κατά τη δήλωσή της στη νομική αρχή.

Ποιος είναι ο Craig Cope;

Η είδηση ​​του περιστατικού διαδόθηκε ευρέως σε όλο το Διαδίκτυο και κάποιοι εκτιμούν το θάρρος της γυναίκας. Ενώ κάποιοι άλλοι αντιτίθενται στη γρήγορη ενέργεια της ηλικιωμένης λέγοντας ότι πρέπει να περιμένει μέχρι να επιβεβαιώσει ότι ο άντρας ήρθε να της κάνει κακό. Από την άλλη, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε ότι έκανε πολύ κυνήγι, ήταν παιδί, οπότε ξέρει να πυροβολεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φοβήθηκε λίγο μετά τον ύποπτο και μάλιστα φύσηξε τα χέρια του υποτιθέμενου ύποπτου. Το περιστατικό αναλύεται από τις διωκτικές αρχές.

Η Cope είπε ότι ο πελάτης της, οι υπάλληλοι και τα καταστήματά της είναι δική της ευθύνη και ότι τους φροντίζει πάντα. Είπε επίσης ότι είναι πολύ τυχερή που βρίσκεται εδώ όταν ο ύποπτος μπήκε στο κατάστημα διαφορετικά έπρεπε να ανησυχεί για το κατάστημα και τους υπαλλήλους της. Όπως αναφέραμε παραπάνω το όνομα της ηλικιωμένης είναι Carge Cope και είναι η ιδιοκτήτρια του οινοπνευματοποιού που έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία στον αστυνομικό.

Επιπλέον, ο 23χρονος ύποπτος απαθανατίστηκε από την κάμερα παρακολούθησης να δείχνει ότι κρατούσε καραμπίνα και ήταν έτοιμος να πυροβολήσει. Ο ένοχος εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που του τραυμάτισε στο χέρι. Μείνετε συντονισμένοι με το Social Telecast για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες ενημερώσεις.Προηγούμενο άρθροΠαρακολουθήστε το επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Palang Tod Siskiyaan Ullu Online Review Όνομα ηθοποιού Cast