Ποιος είναι ο Katumwa Deus Twitter;  Το βίντεο που διέρρευσε γίνεται ιογενές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ποιος είναι ο Katumwa Deus Twitter; Το βίντεο που διέρρευσε γίνεται ιογενές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

6 Mai 2022 0 Von admin


Στις μέρες μας, πολλά viral σκάνδαλα κάνουν την εμφάνισή τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ενώ παραμένουν αντικείμενο ευρείας συζήτησης. Γιατί σχεδόν κάθε φορά αυτά τα κλιπ περιέχουν τα ακατάλληλα αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις βγαίνει στο προσκήνιο κάτι αμφιλεγόμενο. Κάτι παρόμοιο έρχεται ξανά μπροστά στον κόσμο αφού το περιεχόμενο του Katumwa Deus κάνει τον τεράστιο γύρο. Ως εκ τούτου, μόλις περνάει η ώρα, μοιράζονται έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του Διαδικτύου, επειδή κάθε φορά που κάτι έρχεται στο προσκήνιο, ενισχύει αυτόματα την περιέργεια των χρηστών να λάβουν τα πάντα. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Στείλτε τον Θεό στο Twitter

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αναφορές ή πηγές, πέρασαν μόνο λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση του περιεχομένου και παρόλα αυτά, αμέτρητες αναζητήσεις εντοπίζονται στο βίντεο που έχει πρόσφατα δημοσιεύσει ένα βίντεο αυτοκτονίας του πάσχοντος στο βίντεο του Porta Potty. Μόλις όλοι εξοικειωθούν με τον λογαριασμό ή το βίντεο, οι τεράστιες αντιδράσεις τους μιλούν ανοιχτά για τα πάντα. Αλλά εκτός από όλα αυτά, οι χρήστες του Διαδικτύου επιθυμούν να πάρουν εκείνα τα κομμάτια που παραμένουν κρυφά από τα μάτια των χρηστών. Ως εκ τούτου, εντοπίζονται έντονες αναζητήσεις στο όνομα ενός κατόχου λογαριασμού, ο οποίος δημοσιεύει όλα αυτά τα βίντεο.

Ποιος είναι ο Deus Katumwa;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Deus Katumwa τον αναφέρεται ως πολιτικό και επαναστάτη πολίτη του έθνους του, και ως εκ τούτου, έριξε αυτά τα βίντεο έτσι ώστε η ακριβής αλήθεια να βγει μπροστά σε όλους. Σε ποιο βαθμό αυτά τα κορίτσια αντέχουν την απάνθρωπη φύση καθώς έχουν τυλιχθεί σε γιογιό ενώ τρέφονται και μαζί τους. Ακόμη και τώρα, η σύγκρουση «Πόρτα-Πόττυ» παραμένει επίσης η πατάτα γιατί, σχεδόν σε όλους τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούσατε να λάβετε πληροφορίες για το θέμα. Επειδή σπάνια βρίσκεται κάποιος εδώ που δεν γνωρίζει τίποτα για το βίντεο, αυτός είναι ο λόγος που ξεσπούν έντονες αντιδράσεις στους ιστότοπους του διαδικτύου.

Λέγεται ότι ένα μόνο tweet του έδωσε τεράστια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερα από 1000 likes και retweets, ακόμη και λίγοι λένε ότι το έκανε απλώς για να λάβει υπόψη, καθώς αμέτρητοι αναζητούν το βίντεο. Εδώ, λοιπόν, παραδώσαμε τέτοιες πληροφορίες που έχουν προέλθει από άλλες σημαντικές πηγές, επομένως, μερικές ακόμη εκκρεμούν προς απελευθέρωση. Επομένως, όταν θα λάβουμε περισσότερα, θα σας κάνουμε να ενημερώσετε σίγουρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.