Ποιος είναι ο Kshama Bindu;  Ο πρώτος γάμος σολογαμίας της Ινδίας στο Γκουτζαράτ Wiki Biography Age Instagram

Ποιος είναι ο Kshama Bindu; Ο πρώτος γάμος σολογαμίας της Ινδίας στο Γκουτζαράτ Wiki Biography Age Instagram

2 Juni 2022 0 Von admin


Τα τελευταία νέα ήρθαν από την πόλη Βαντοντάρα στο Γκουτζαράτ, που έχουν διασκεδάσει τους πάντες. Τα περίεργα και διασκεδαστικά νέα είναι ότι ένα κορίτσι από το Γκουτζαράτ παντρεύεται τον εαυτό της. Ναι, όλοι καλά ακούσατε, ένα κορίτσι από το Γκουτζαράτ αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της, αυτή η είδηση ​​τον τελευταίο καιρό κάνει πολλά πρωτοσέλιδα στα μέσα ενημέρωσης και βουίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός είναι ο πρώτος γάμος σολογαμίας στην Ινδία. Το κορίτσι αναγνωρίζεται ως Kshama Bindu από το Vadodra Gujrat.

Kshama Bindu

Όπως όλοι γνωρίζετε, η Kshama Bindu είναι ιθαγενής του Vadodra Gujarat, είναι 24 ετών. Η Bindu έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα διορίζεται επί του παρόντος ως ανώτερη υπάλληλος προσλήψεων σε ιδιωτική εταιρεία. Οι γονείς της είναι και οι δύο μηχανικοί, ο πατέρας της μένει στη Νότια Αφρική ενώ η Bindu ζει με τη μητέρα της στο Ahemdabad Gujarat. Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι η Kshama Bindu είναι έτοιμη να παντρευτεί τον εαυτό της στις 11 Ιουνίου.

Αυτή η Sologamy είναι ένα πολύ νέο και παράξενο πράγμα για όλους. Ενώ άλλα κορίτσια ονειρεύονται έναν γάμο, στον οποίο ο γαμπρός των ονείρων τους έρχεται σε ένα άλογο και τα παίρνει μαζί τους, η Kshama Bindu έχει κάποια διαφορετικά σχέδια. Η Kshama Bindu έχει βρει τον γαμπρό των ονείρων της μέσα της. Είναι βαθιά ερωτευμένη με τον εαυτό της και έτσι παντρεύεται τον εαυτό της ακολουθώντας όλες τις τελετουργίες. Η Bindu δήλωσε ότι αγαπά και θαυμάζει τον εαυτό της περισσότερο και δεν μπορεί καν να σκεφτεί να παντρευτεί κάποιον άλλο και έτσι αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Όπως σας είπαμε η Bindu είναι έτοιμη να παντρευτεί τον εαυτό της στις 11 Ιουνίου με όλα τα τελετουργικά, έτσι η Bindu έφερε ένα Lehenga για τον γάμο της. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι προετοιμασίες για τον διαφορετικό και μοναδικό γάμο της έχουν σχεδόν τελειώσει. Η Ινδού έχει επίσης τυπώσει τις κάρτες του γάμου της και τις έχει μοιράσει στους γνωστούς της. Η Bindu δήλωσε ότι πάλεψε πολύ για να κάνει τους γονείς της να κατανοήσουν τον σολογαμικό γάμο της και μετά από πολύ καιρό κατανόησης τελικά συμφώνησαν να παρευρεθούν στο γάμο της. Η Bindu δήλωσε περαιτέρω ότι οι γονείς της θα παρευρεθούν στον γάμο της μέσω βιντεοκλήσης.

Η Bindu δήλωσε επίσης ότι θα πάει και το μήνα του μέλιτος στη Γκόα μετά τον γάμο της. Πολλοί από εσάς είστε περίεργοι να μάθετε τι είναι η Sologamy. Η σολογαμία είναι βασικά ένας όρος που χρησιμοποιείται για τον αυτογάμο. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτή τη Σολογαμία έχουν δηλώσει ότι η Σολογαμία οδηγεί σε μια ευτυχισμένη ζωή και επίσης οδηγεί στην κατανόηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοεκτίμησης περισσότερο. Για όλες τις τελευταίες εθνικές και διεθνείς ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.