Ποιος είναι ο Niklas Stolze;  Δημοφιλές γερμανικό UFC Fighter Biography, Wiki, Career

Ποιος είναι ο Niklas Stolze; Δημοφιλές γερμανικό UFC Fighter Biography, Wiki, Career

7 Juni 2022 0 Von admin


Ο Niklas Stolze είναι μαχητής του UFC από την Ανατολική Γερμανία. Τον τελευταίο καιρό, το όνομα τραβάει αρκετά μεγάλη προσοχή στα social media και στο διαδίκτυο, αφού μετά τον αγώνα του, ο Γάλλος μαχητής B Saint Danish μπήκε σε αυτό με εναλλακτική υποβολή. Αυτός ο αγώνας έγινε στις 4 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συμμετείχε σε 18 αγώνες μέχρι τώρα. Είναι γνωστός για τις κλωτσιές του για να διακόπτει τον αντίπαλο. Οι θαυμαστές του έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό μετά τα επιτεύγματά του στην καριέρα του.

Νίκολας Στόλζε

Ο Niklas κατάγεται από την Ανατολική Γερμανία. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια με τους γονείς του στο Schoneback της Γερμανίας. Ο Niklas γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1992. Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι ο Niklas ασχολήθηκε με την πάλη και τις μάχες από την παιδική του ηλικία. Αν και επίσημα μπήκε στον κόσμο της μάχης όταν ήταν 21 ετών. Ο Niklas έχει ύψος 6 πόδια και 5 ίντσες και βάρος 70 κιλά. Είναι λευκής γερμανικής καταγωγής. Ο πρώτος του αγώνας ήταν με τον Lauris Leitans από το Imperium fighting Championship.

Μετά από αυτό δεν κοίταξε ποτέ πίσω και ο Νίκλας συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα. Έχει δει να αγωνίζεται εναντίον ορισμένων πολύ δημοφιλών και δυνατών αντιπάλων. Ο Niklas εντάχθηκε στο UFC το 2021 όταν ήταν περίπου 28 ετών. 6 χρόνια μετά την ένταξή του στο Combat world, εντάχθηκε στο UFC πέρυσι. Την ίδια χρονιά, έδωσε τρεις αγώνες και ο πρώτος του αγώνας ήταν με τον Ramzan Emeev. Όλοι οι αγώνες του επευφημήθηκαν από τους θαυμαστές και τους θαυμαστές του.

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Niklas έχει υπέροχη εμφάνιση και εξαιρετική φυσική κατάσταση, έτσι έχει γίνει το λάτρισμα πολλών στα social media. Η λίστα των θαυμαστών του αυξάνεται κάθε πέρασμα. Οι θαυμαστές του τον τρελαίνονται άσχημα. Τα social media του είναι γεμάτα από υπέροχα και εκπληκτικά σχόλια από θαυμαστές και θαυμαστές του. Όλοι έβαλαν τα υπέροχα και συγκλονιστικά σχόλιά τους κάτω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει στις επίσημες σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και, πολλοί από τους θαυμαστές και θαυμαστές του είναι πολύ πρόθυμοι και πρόθυμοι να μάθουν για τη ζωή του στα ραντεβού. Πολλοί από τους θαυμαστές του είναι πολύ πρόθυμοι και περίεργοι να μάθουν με ποιον βγαίνει το αγαπημένο τους αστέρι. Αλλά θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους θεατές μας ότι ο Niklas ήταν πάντα πολύ μυστικός και ιδιωτικός για την προσωπική και την ερωτική του ζωή στο κοινό και στα μέσα ενημέρωσης. Ποτέ δεν τον είδαν να αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή δημόσια και έτσι είναι άγνωστο προς το παρόν για την κατάσταση της σχέσης του. Για όλες τις τελευταίες εθνικές και διεθνείς ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.