Ποιος είναι ο Saba Naqvi;  Δημοσιογράφος συνελήφθη από την αστυνομία του Δελχί Έλεγξε τους λόγους της κατηγορίας;

Ποιος είναι ο Saba Naqvi; Δημοσιογράφος συνελήφθη από την αστυνομία του Δελχί Έλεγξε τους λόγους της κατηγορίας;

10 Juni 2022 0 Von admin


Σήμερα, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έρθει στο προσκήνιο ενώ ηγείται του αγωνιστή, επομένως ενισχύει αυτόματα την ευρεία περιέργεια των ανθρώπων να εξοικειωθούν με τα πάντα. Ναι, καλά ακούσατε, το “Saba Naqvi” κάνει τον γύρο των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και αυτός είναι ο λόγος που αμέτρητοι προσέχουν για να πάρουν όλα εκείνα τα κομμάτια που παραμένουν άγνωστα από τα μάτια όλων. Παρακάτω, λοιπόν, θα μπορούσατε να βρείτε τις περιεκτικές λεπτομέρειες μαζί με μερικά ανείπωτα γεγονότα που παρέμειναν ανείπωτα για πολύ καιρό και τραβούν την ευρεία προσοχή.

Saba Naqvi

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αναφορές ή πηγές, ο Saba Naqvi είναι δημοφιλής πρώην πολιτικός συντάκτης ενός περιοδικού που ονομάζεται „Outlook“ που περιέχει τώρα τις στήλες στις κορυφαίες ινδικές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένου του TOI (Times Of India) μαζί με μερικούς άλλους Tribune και άλλους ιστότοπους. Είναι επίσης ευρέως γνωστή ως συγγραφέας, συγγραφέας και εκδότης των τριών βιβλίων για την πολιτική αναλύτρια, αφού ανέλυσε τα πάντα για αυτά τα θέματα, τα οποία συνήθως πιάνουν τη φωτιά και μετατρέπουν τα πάντα σε διαμάχη. Τώρα, όμως, το θέμα πίσω από την τάση ξεφεύγει από τη σκέψη του κόσμου, που πρόσφατα γνώρισε μαζί της και θέλει να πάρει το γεγονός πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποιος είναι ο Saba Naqvi;

Η Saba Naqvi είναι πρώην πολιτική συντάκτρια, συγγραφέας, δημοσιογράφος και σχολιαστής, παρόλο που κατέχει επίσης θέση πολιτικού αναλυτή. Το βιβλίο της, «Good Faith» που εκδόθηκε το 2012 έγινε δημοφιλές στο βαθμό που το ταξίδι της φαίνεται εκπληκτικό και αρκετά εμπνευσμένο. Αλλά μερικές φορές, αυτό το είδος διασημότητας δημοφιλούς προσώπου κολλούσε επίσης στη διαμάχη, καθώς δημοσίευσε μια αρκετά αμφιλεγόμενη ανάρτηση στα social media σχετικά με τη Nupur Sharma που φέρεται να πλήγωσε τα θρησκευτικά αισθήματα. Ως εκ τούτου, οι uncounted άρχισαν να την αναζητούν, ώστε να μην αγνοούν καμία κρίσιμη πληροφορία για αυτήν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες αρχές της έχουν κάνει κράτηση αφού η κατάθεσή της άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Πλέον, αντιμετωπίζει προβλήματα πίσω από τα κάγκελα καθώς πολλοί έχουν υποβάλει καταγγελίες εναντίον της, ως εκ τούτου, γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές. Εδώ λοιπόν έχουμε ρίξει μερικές ζωτικής σημασίας πληροφορίες που έχουν προέλθει από άλλες πηγές, και ως εκ τούτου, μερικές ακόμη εκκρεμούν να απελευθερωθούν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί μπροστά. Καθώς ανυπομονούμε επίσης να φέρουμε περισσότερα, ώστε να τα παραδώσουμε σε όσους θέλουν να την αντιμετωπίσουν.