Πώς πέθανε η Melissa Bank;  Ελέγξτε τον Witty, συγγραφέα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Αιτία θανάτου;  πεθαίνει στα 61 του

Πώς πέθανε η Melissa Bank; Ελέγξτε τον Witty, συγγραφέα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Αιτία θανάτου; πεθαίνει στα 61 του

6 August 2022 0 Von admin


Στις πρόσφατες ειδήσεις, πέθανε η Melissa Bank, η συγγραφέας των μπεστ σέλερ. Ήταν μόλις 61 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή. Η Viking Books ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση. Σύμφωνα με αυτούς, η Melissa πέθανε την Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, στο East Hampton της Νέας Υόρκης. Μετά την αποκάλυψη της είδησης, οι καλοθελητές της έσπευσαν στα social media για να της αποτίσουν τα θερμά αφιερώματα. Οι χρήστες του Διαδικτύου εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό της και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Εδώ, ελέγξτε ποια ήταν και ποια ήταν η αιτία θανάτου της. Κάντε κύλιση παρακάτω για να λάβετε λεπτομέρειες.

Melissa Bank Witty, συγγραφέας με μπεστ σέλερ

Σύμφωνα με αναφορές, η Melissa Banks πάλευε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο του πνεύμονα. Έλαβε θεραπεία για την τρομακτική ασθένεια σε ένα φημισμένο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και τις στρατηγικές, οι γιατροί δεν κατάφεραν να την ανακτήσουν και τελικά υπέκυψε στην ασθένεια. Πλέον, οι αναρτήσεις και τα μηνύματα αφιερώματος έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι που διάβασαν το μυθιστόρημά της και εκτιμούσαν το έργο της τυγχάνει να νιώθουν βαθιά θλίψη. Όλοι τη θυμούνται ως μια υπέροχη γυναίκα που πάντα νοιαζόταν για τα συναισθήματα των άλλων και εκτιμά το πάθος της για το γράψιμο.

Ποια ήταν η Melissa Bank;

Η Melissa Bank ανήκε στη Φιλαδέλφεια. Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Cornell όπου πήρε το μεταπτυχιακό της, οι επιρροές του οποίου κυμαίνονταν από τον Vladimir Nabokov έως την Grace Paley. Χρειάστηκε 12 χρόνια για να ολοκληρώσει το «The Girls‘ Guide», εν μέρει λόγω ενός ατυχήματος με ποδήλατο που της άφησε μειωμένη βραχυπρόθεσμη μνήμη και λεκτική γνώση. Ωστόσο, το μυθιστόρημά της, που εξιστορεί τη ζωή μιας νεαρής κυρίας από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, γνώρισε κριτική και οικονομική επιτυχία.

Σύμφωνα με τον Yahlin Chang του Newsweek, «Η τράπεζα δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες μοναξιάς και μπορεί να το κάνει με μια πρόταση». Η ρομαντική κωμωδία του 2007 „Suburban Girl“, με πρωταγωνιστές τους Alec Baldwin και Sarah Michelle Gellar, βασίστηκε σε δύο ιστορίες από το „The Girls‘ Guide“. Επιπλέον, η Bank έγραψε τη χιουμοριστική συλλογή ιστοριών «The Wonder Spot», η οποία ακολούθησε την αναζήτηση μιας γυναίκας για τη θέση της στον κόσμο. Οι ιστορίες της έχουν επίσης παρουσιαστεί σε άλλα περιοδικά όπως το Plowshares και το Zoetrope.

Τώρα, αυτή η συγγραφέας μπεστ σέλερ άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη και άφησε πίσω της τα αγαπημένα της πρόσωπα να θρηνήσουν. Αρκετά tweets έχουν κοινοποιηθεί στο Twitter σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του συγγραφέα. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να δυσπιστούν ότι η Melissa bank έφυγε από τον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι με θλίψη μαθαίνουν για τον ατυχή χαμό της και την αποκαλούν μαχήτρια που πολέμησε την τρομακτική ασθένεια μέχρι την τελευταία της πνοή.