Πώς πέθανε ο Ron Masanek;  Ελέγξτε την αιτία του θανάτου του;  Πέθανε στα 80 του ο συνταξιούχος προπονητής της Fairfield Wrestling

Πώς πέθανε ο Ron Masanek; Ελέγξτε την αιτία του θανάτου του; Πέθανε στα 80 του ο συνταξιούχος προπονητής της Fairfield Wrestling

30 Mai 2022 0 Von admin


Όλος ο κόσμος της πάλης θρηνεί για την απώλεια ενός ακόμη διαμάντι ανάμεσά τους, καθώς ο προπονητής πάλης Fairfield „Ron Masanek“ δεν είναι πλέον μεταξύ των στενών του προσώπων και των θαυμαστών του, καθώς ο θάνατος του έγινε σε ηλικία 80 ετών, στις 29 Μαΐου 2022 στην κατοικία του. Μόλις όλοι εξοικειώνονται με την είδηση, έρχονται στο φως οι τεράστιες αντιδράσεις τους, καθώς κανείς δεν είχε καν διασκεδάσει ότι θα τον χάσει με τέτοιο τρόπο. Ως εκ τούτου, σχεδόν όλοι τον αποτίουν φόρο τιμής ενώ στέλνουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια. Παρακάτω λοιπόν θα μπορούσατε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μαζί με μερικά ανείπωτα γεγονότα.

Ρον Μάσανεκ

Σύμφωνα με αποκλειστικές αναφορές ή πηγές, ο εκλιπών αντιμετώπιζε επιπλοκές υγείας για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι οποίες τον είχαν μετατρέψει σε φθορά ενώ επηρέαζε τα εσωτερικά του μέρη. Ως εκ τούτου, η ιατρική ομάδα τον περιθάλψε ώστε να μπορέσει να τον ζωντανέψει μπροστά, αλλά αφού έκαναν την τεράστια προσπάθεια απογοητεύτηκαν. Καθώς το σώμα του σταμάτησε να λειτουργεί με τη θεραπεία, η οποία έγινε η αιτία του ξαφνικού θανάτου του. Μέχρι στιγμής, μόνο αναφορές κάνουν λόγο για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ δεν έχει γίνει καμία δήλωση από κοντινά του πρόσωπα.

Ποιος ήταν ο Ρον Μάσανεκ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος Ron Masanek ήταν ένας δημοφιλής παλαιστής και προπονητής που ενέπνευσε αμέτρητους ανθρώπους με τον τρόπο του bodybuilding και της πάλης. Πάνω από 30 χρόνια πέρασε ως προπονητής και ως εκ τούτου, η δημοτικότητά του ήταν στα πρωτοσέλιδα μέχρι την τελευταία του πνοή. Κέρδισε δημοτικότητα αφού πήρε το ταμπελάκι του αήττητου παίκτη 11 σεζόν, παρόλο που είχε κάνει την εμφάνισή του και σε πολλές άλλες διοργανώσεις, ενώ έχει κυματίσει τη νίκη του και σε πολλά ματς. Επομένως η απώλεια του είναι πιο οδυνηρή από οτιδήποτε άλλο για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά, καθώς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να υπηρετήσει τον κόσμο της πάλης.

Μόλις οι οπαδοί και οι υποστηρικτές του γνωρίζουν τα θλιβερά νέα οι τεράστιες αντιδράσεις τους έρχονται στο προσκήνιο, καθώς του αποτίουν φόρο τιμής ενώ στέλνουν τη βαθιά παρηγοριά τους στην οικογένεια. Επειδή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, χρειάζονται περισσότερη δύναμη για να αντέξουν τον πόνο της τραγικής απώλειας, επομένως, μέσω των social media σχεδόν όλοι απελευθερώνουν τα συναισθήματά τους ενώ εκφράζουν τη θλίψη τους. Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει καμία δήλωση από την πλευρά των στενών του προσώπων σχετικά με την τελετή της κηδείας. Θα προσευχηθούμε λοιπόν να αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή του και όταν βγει κάτι θα σας ενημερώσουμε (RIP Ron Masanek)