Σε ποιον ανήκει το Panther Burn Cottage;  Η Airbnb θα τραβήξει την καταχώριση του ‚1830 SLAVE CABIN‘

Σε ποιον ανήκει το Panther Burn Cottage; Η Airbnb θα τραβήξει την καταχώριση του ‚1830 SLAVE CABIN‘

4 August 2022 0 Von admin


Μια είδηση ​​ήρθε στο διαδίκτυο ότι σε ποιον ανήκει το Panther Burn Cottage. Η Airbnb αφαίρεσε την καταχώριση για «μια καμπίνα σκλάβων του 1830» από τον ιστότοπο ενοικίασης μετά από ένα βίντεο της Tik Tok σχετικά με το ακίνητο που προκάλεσε οργή την 1η Αυγούστου, Δευτέρα. Μετά την αφαίρεση του παντέρου Burn Cottage που βρίσκεται στο Belmont Plantation στο Greenville του Μισισιπή, η Airbnb ζήτησε συγγνώμη. Πρόσφατα αυτή η είδηση ​​κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αυτή η είδηση ​​κερδίζει τεράστια προσοχή από τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ περίεργοι να μάθουν για τις ειδήσεις και αναζητούν αυτές τις ειδήσεις. Εδώ έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και θα τις μοιραστούμε μαζί σας σε αυτό.

Σε ποιον ανήκει το Panther Burn Cottage;

Από όσο γνωρίζουμε» Τα ακίνητα που στεγάζονταν στο παρελθόν οι σκλάβοι δεν έχουν θέση στο Airbnb. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν διάσειση ή λύπη που προκλήθηκε από την παρουσία αυτής της καταχώρισης και άλλων παρόμοιων, και δεν έχουμε ενεργήσει πολύ σύντομα για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα», ανέφερε η ανακοίνωση της Airbnb. Ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία είναι δύσκολο να συνεργαστεί με τους ειδικούς της για να προετοιμάσει πολιτικές που θα καταπολεμήσουν τέτοιες καταχωρίσεις. Βρίσκεστε στη σωστή σελίδα για να λαμβάνετε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Μπραντ Χάουζερ ήταν ο ιδιοκτήτης του Panther Burn Cottage μόνο για τρεις εβδομάδες, ο Χάουζερ έδωσε μια δήλωση στο CNN λέγοντας: «Ως νέος, τριών εβδομάδων ιδιοκτήτης του The Belmont στο Γκρίνβιλ του Μισισιπή, ζητώ συγγνώμη για το συμπέρασμα. παρέχουμε στους επισκέπτες μας διαμονή στο „the Slave Quarter“ πίσω από το 1857 antebellum σπίτι που είναι τώρα ένα bed and breakfast. Ζητώ επίσης συγγνώμη που προσέβαλα τους Αφροαμερικανούς των οποίων οι πρόγονοι ήταν σκλάβοι». Διευκρίνισε ότι το ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στον Joshua B Cain που διαφήμιζε το μέρος ως τέτοιο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις.

Το βίντεο ανέβηκε από τον Wynton Yates, έναν μαύρο δικηγόρο με καταγωγή από τη Νέα Ορλεάνη, ο οποίος είπε στο βίντεο, „Πώς είναι αυτό το πρόστιμο στο μυαλό κάποιου να το νοικιάσει; Ένα μέρος όπου τα ανθρώπινα όντα κρατούνταν ως σκλάβοι, νοικιάζετε αυτό ως κρεβάτι και πρωινό;». Ο Yates μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης που περιελάμβαναν την περιγραφή του ακινήτου και την βαθμολογία άνω του μέσου όρου με 68 κριτικές και βαθμολογία 4,97. Ο Γέιτς συνέχισε, «Η ιστορία της δουλείας σε αυτή τη χώρα απορρίπτεται συνεχώς και τώρα πειράζεται με το να μετατρέπεται σε ένα πολυτελές μέρος διακοπών». Εδώ έχουμε μοιραστεί όλες τις πληροφορίες που είχαμε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.