Τι είναι το Disney Plus Error 401 και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Τι είναι το Disney Plus Error 401 και πώς μπορεί να διορθωθεί;

22 Mai 2022 0 Von admin

Είστε ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν έναν κωδικό σφάλματος 401 στο Disney Plus;

Η Disney Plus είναι μια από τις δημοφιλείς και κορυφαίες πλατφόρμες ροής, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν πολλοί συνδρομητές της Disney Plus που διαμαρτύρονται για αυτό το σφάλμα. Συνήθως, αυτό το σφάλμα εμφανίζεται στη μέση των ταινιών της σειράς Ιστού. Αυτό προκαλεί απογοήτευση στους χρήστες αυτής της υπηρεσίας ροής. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει σχετικά με το Τι ακριβώς είναι το σφάλμα Disney Plus μαζί με μερικούς πιθανούς τρόπους για να το διορθώσετε. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε ολόκληρη την ανάρτηση μέχρι το τέλος.

Τι είναι Σφάλμα Disney Plus 401?

Ο κωδικός σφάλματος 401 αποτρέπει τους χρήστες από τη χρήση του Disney Plus. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι αντιμετώπισαν αυτό το σφάλμα κατά την προσπάθειά τους να χρησιμοποιήσουν το Disney Plus στα smartphone, τους φορητούς υπολογιστές και τον αποκωδικοποιητή τους.

Γενικά, το σφάλμα 401 υποδηλώνει ότι το αίτημα χρήστη δεν έχει ληφθεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να πούμε με βεβαιότητα τι σημαίνει αυτός ο συγκεκριμένος κωδικός σφάλματος. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως λόγω προβλήματος συνδεσιμότητας δικτύου ή οι διακομιστές της Disney Plus αντιμετώπισαν ένα απροσδόκητο σφάλμα.

Οι περισσότεροι χρήστες του Roku παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία του Disney Plus στις συσκευές τους. Μερικοί χρήστες είπαν επίσης ότι αποσυνδέθηκαν αυτόματα από την εφαρμογή.

Διορθώσεις για την επίλυση του σφάλματος 401 του Disney Plus

Η βασική αιτία του προβλήματος δεν είναι γνωστή. Είναι αρκετά δύσκολο να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για τη διόρθωση του σφάλματος Disney Plus 401.

1) Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε μια άλλη εκπομπή

Μερικές φορές, λόγω κακής συνδεσιμότητας δικτύου, οι Ταινίες και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές στο Disney Plus ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προσωρινά σφάλματα και να μην είναι διαθέσιμες για ορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν ο κωδικός σφάλματος 401 στο Disney Plus εμφανίζεται μετά την αναπαραγωγή μιας εκπομπής, επιστρέψτε στη βιβλιοθήκη πολυμέσων και δείτε αν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους τίτλους.

2) Ελέγξτε την κατάσταση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την ισχύ της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Εάν η ταχύτητα του διαδικτύου δεν είναι τόσο καλή, τότε δεν θα μπορείτε να κάνετε streaming Disney Plus. Οι απαιτήσεις ταχύτητας Διαδικτύου του Disney Plus μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για τις ταχύτητες που χρειάζεστε για να κάνετε ροή αυτού του ιστότοπου.

Για να παίξετε ταινίες HD στη Disney, χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο με ταχύτητα 5 Mbps ή μεγαλύτερη.

Για να ελέγξετε εάν το δίκτυό σας πληροί αυτήν την απαίτηση, εκτελέστε μια δοκιμή στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας το Fast.com για να μετρήσετε την ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης.

3) Ενημερώστε την εφαρμογή

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται συνήθως εάν χρησιμοποιείτε την παλιά έκδοση της εφαρμογής. Θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή στη νέα έκδοση και να ελέγξετε εάν το πρόβλημα επιλύεται ή όχι.

4) Ελέγξτε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή

Το Disney Plus είναι διαθέσιμο στο Roku OS, αλλά δεν υποστηρίζονται όλες οι συσκευές Roku λόγω του αριθμού των μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά. Σε αυτήν την περίπτωση, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας και βεβαιωθείτε ότι η τρέχουσα τηλεόραση Roku είναι συμβατή με την εφαρμογή.

5) Καταργήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά

Η καλύτερη και εύκολη τεχνική είναι να αφαιρέσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και να την κατεβάσετε ξανά. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά όσον αφορά ζητήματα κωδικών σφάλματος.

Βήματα για την επανεγκατάσταση της εφαρμογής σε μια συσκευή Roku:

  1. Στη συσκευή σας, αποκτήστε πρόσβαση στο Κανάλια ροής καρτέλα και βρείτε Disney Plus.
  2. Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί ΟΚ στο τηλεχειριστήριό σας.
  3. Τέλος, επιλέξτε Κατάργηση καναλιού να διαγράψετε το Disney Plus εφαρμογή.

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα σας

Παρόμοια με τα προγράμματα περιήγησης, οι συσκευές Roku αποθηκεύουν προσωρινά δεδομένα που ονομάζονται προσωρινή μνήμη και cookie για να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Ωστόσο, αυτά τα προσωρινά δεδομένα μπορεί να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου λόγω απροσδόκητων προβλημάτων και να προκαλέσουν τη μη λειτουργία άλλων εφαρμογών.

Εάν παρουσιαστεί ο κωδικός σφάλματος 401 κατά την παρακολούθηση στο Disney Plus, προσπαθήστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookie της τηλεόρασης Roku για να διορθώσετε το πρόβλημα.

  1. Πρώτα, μεταβείτε στο κύριο μενού της συσκευής σας και βεβαιωθείτε ότι Σπίτι έχει επιλεγεί η καρτέλα.
  2. Μετά από αυτό, πατήστε το Κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριο πέντε φορέςακολουθούμενο από το Κουμπί επάνω.
  3. Τώρα, πατήστε το Κουμπί επαναφοράς δύο φορές.
  4. Τέλος, πατήστε το Κουμπί Fast Forward δύο φορές και περίμενε το δικό σου Της τηλεοπτικής χρονιάς για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του.

7) Αναφέρετε το πρόβλημα στη Disney Plus

Δοκιμάστε όλες τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας της Disney και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή τους.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο περίπλοκο και θα πρέπει να αφήσετε το θέμα στους ειδικούς.

Τελικές Λέξεις

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές γρήγορες επιδιορθώσεις για την επίλυση του Σφάλματος 401 του Disney Plus. Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας φανεί χρήσιμη και κατατοπιστική. Συνεχίστε να μοιράζεστε αυτήν την ανάρτηση με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!!

Διαβάστε επίσης: Οι 7 καλύτερες ιδέες για ρούχα Gacha Club που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Διαβάστε επίσης: Gacha Club Hairstyles: Τα καλύτερα χτενίσματα για το Avatar σας να δείχνει κουλ