Το Amazon Prime Video σάς επιτρέπει τώρα να νοικιάσετε ταινίες στην Ινδία: Πώς λειτουργεί

Το Amazon Prime Video σάς επιτρέπει τώρα να νοικιάσετε ταινίες στην Ινδία: Πώς λειτουργεί

4 Mai 2022 0 Von admin

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

  • Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε ένα νέο Amazon Prime Store στην Ινδία για συνδρομητές και μη συνδρομητές.
  • Οι Ινδοί χρήστες θα μπορούν να νοικιάζουν ταινίες-τόσο διεθνείς όσο και τοπικές-στην πλατφόρμα.
  • Οι υπηρεσίες του Amazon Prime είναι παρόμοιες με την επιλογή ενοικίασης ταινίας της Google στο YouTube και την υπηρεσία συναλλαγών βίντεο κατ‘ απαίτηση (TVoD) της Amazon.

Με το Prime Store, οι Ινδοί χρήστες θα μπορούν να νοικιάζουν ταινίες -τόσο διεθνείς όσο και τοπικές- στην πλατφόρμα.

Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε ένα νέο Amazon Prime Store στην Ινδία για συνδρομητές και μη συνδρομητές. Με το Prime Store, οι Ινδοί χρήστες θα μπορούν να νοικιάζουν ταινίες -τόσο διεθνείς όσο και τοπικές- στην πλατφόρμα. Αυτή η υπηρεσία θα αποδειχθεί πιο βολική για χρήστες που δεν θέλουν να πληρώνουν μηνιαίο ποσό στην Amazon. Οι χρήστες μπορούν να νοικιάσουν μεμονωμένες ταινίες και να πληρώσουν για αυτό μόνο αντί να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή. Οι υπηρεσίες του Amazon Prime είναι παρόμοιες με την επιλογή ενοικίασης ταινίας της Google στο YouTube και την υπηρεσία συναλλαγών βίντεο κατ‘ απαίτηση (TVoD) της Amazon.

Οι Ινδοί χρήστες θα μπορούν να νοικιάζουν ταινίες-τόσο διεθνείς όσο και τοπικές-στην πλατφόρμα.

Στο Prime Video Store μπορούν να έχουν πρόσβαση τόσο οι συνδρομητές όσο και οι μη συνδρομητές. Έτσι, εάν θέλετε να νοικιάσετε μια ταινία στο Amazon Prime, δεν απαιτείται να αγοράσετε τη συνδρομή Prime. Μπορείτε να νοικιάσετε οποιαδήποτε ταινία και να την πληρώσετε χωρίς να πληρώνετε μηνιαίο ποσό. Οι τιμές των ταινιών που διατίθενται στο κατάστημα Amazon Prime κυμαίνονται από 69 Rs έως 499 Rs. Όταν ένας χρήστης νοικιάζει μια ταινία, θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Prime για 30 ημέρες. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο εάν ο χρήστης δεν αρχίσει να παρακολουθεί την ταινία. Αν αρχίσει να βλέπει, θα έχει μόνο 48 ώρες για να τελειώσει την ταινία. Εάν ο χρήστης χάσει την προθεσμία, δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στην ταινία.

Πώς να νοικιάσετε μια ταινία στο Amazon Prime Store

Ανοίξτε το Amazon Prime Store. Μπορείτε είτε να το αποκτήσετε μέσω της εφαρμογής είτε ακόμη και να το ανοίξετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας.

Όταν ανοίξετε τον ιστότοπο του Prime Store, θα βρείτε τη νέα καρτέλα „Κατάστημα“.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την ταινία που θέλετε να νοικιάσετε από τις διάφορες κατηγορίες του καταστήματος.

Κάντε κλικ στην ταινία που θέλετε να νοικιάσετε και πατήστε το κουμπί „Ενοικίαση“.

Όταν πατήσετε το κουμπί ενοικίασης, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής για να πληρώσετε το ενοίκιο. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές μόνο χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές σας κάρτες. Το Amazon Prime Store δεν υποστηρίζει πληρωμές UPI προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης:

Το Twitter δεν θα είναι πλέον δωρεάν, η μεγάλη ανακοίνωση του Έλον Μασκ, τώρα οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα!

Warcraft Mobile: Το παιχνίδι Warcraft που έρχεται για πρώτη φορά στο τηλέφωνο, θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαΐου