Το Netflix είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σχέδια συνδρομής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις μέχρι το τέλος αυτού του έτους

Το Netflix είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σχέδια συνδρομής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις μέχρι το τέλος αυτού του έτους

11 Mai 2022 0 Von admin

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

  • Τα μειωμένα έσοδα του Netflix ώθησαν την εταιρεία να λάβει διάφορα μέτρα για την αποκατάστασή τους
  • Το Netflix μπορεί να κυκλοφορήσει τα φθηνότερα προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, καθώς και να ρωτήσει άτομα που μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης μέχρι το τέλος αυτού του έτους.
  • Προς το παρόν, τα προγράμματα συνδρομής Netflix δεν υποστηρίζουν διαφημίσεις.

Τα μειωμένα έσοδα του Netflix ώθησαν την εταιρεία να λάβει διάφορα μέτρα για την αποκατάστασή τους

Το μειωμένο εισόδημα του Netflix έχει ωθήσει τον οργανισμό να κάνει διάφορα μήκη για να τον αποκαταστήσει. Ο οργανισμός είχε πρόσφατα μιλήσει για σχέδια για πάταξη της κοινής χρήσης μυστικών κλειδιών και παρουσίασε διαφημίσεις που υποστηρίζουν σχέδια μελών που υποτίθεται ότι είναι λιγότερο ακριβά από διαφορετικά σχέδια. Επί του παρόντος, μια άλλη έκθεση συνιστά ότι το Netflix μπορεί να πραγματοποιήσει τα λιγότερο ακριβά προγράμματα προώθησης που υποστηρίζονται, καθώς και να ρωτήσει άτομα που μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Τα σχέδια συνδρομής Netflix από τώρα δεν υποστηρίζουν τις προσφορές. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που δεν είναι τόσο μετριοπαθείς. Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές στη διαχείριση, ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι λαμβάνετε μια παρόμοια ουσία σε λιγότερο ακριβή αξία, δεν θα ήταν κακό να επιμείνετε σε δύο ή τρεις προσφορές.

Το Netflix μπορεί να παρουσιάσει τα φθηνότερα προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των New York Times, τα σχέδια μελών της προώθησης του Netflix θα εμφανιστούν νωρίτερα από ό,τι είχαν αρχικά προβλεφθεί. Η έκθεση εξέφραζε ότι οι ηγέτες του οργανισμού ενημερώθηκαν μέσω ενός email ότι το Netflix αναμένει επί του παρόντος να πραγματοποιήσει το διαφημιστικό του σχέδιο κατά τους πιο πρόσφατους τρεις μήνες του 2022. Η καταστολή της κοινής χρήσης μυστικών κλειδιών αναμένεται επιπλέον να ξεκινήσει περίπου την ίδια περίοδο.

Προς το παρόν, τα προγράμματα συνδρομής Netflix δεν υποστηρίζουν διαφημίσεις.

Συζητώντας τα σχέδια προώθησης που υποστηρίζονται, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Ριντ Χάστινγκς, είχε πει πρόσφατα: «Οι άνθρωποι που ακολούθησαν το Netflix συνειδητοποιούν ότι ήμουν ενάντια στην πολυπλοκότητα της δημοσιοποίησης και ότι είμαι μεγάλος λάτρης της αβίαστης ιδιότητας μέλους», είπε ο Χάστινγκς κατά τη διάρκεια των προηχογραφημένων κερδών του οργανισμού. συνάντηση. «Ωστόσο, όσο κι αν το λατρεύω σοβαρά, μου αρέσει η απόφαση των πελατών και το να επιτρέπω σε αγοραστές που μπορεί να θέλουν να έχουν χαμηλότερη αξία και να δημοσιοποιούν επιεικείς για να πάρουν αυτό που χρειάζονται φαίνεται εντάξει». Ο Hastings είχε εκφράσει επιπλέον ότι τα σχέδια θα είναι λιγότερο ακριβά και υπό το πρίσμα αυτό, ένας τόνος νέων συνδρομητών ενδέχεται να συμμετάσχουν.

Προηγουμένως, το Netflix είχε σαφείς λόγους που προκάλεσαν την πτώση του εισοδήματος. Η ανεξέλεγκτη κοινή χρήση μυστικών λέξεων, οι διαγωνισμοί από τα άλλα τέρατα ροής και ο συνεχιζόμενος αγώνας Ρωσίας-Ουκρανίας ήταν οι λόγοι που ο οργανισμός μπορούσε να δημιουργήσει τόσο πολλά έσοδα όσο πρόσφατα. Ο Χάστινγκς ανέφερε ότι η οργάνωση αυτή τη στιγμή ασχολείται σοβαρά με την κοινή χρήση μυστικών φράσεων. Αυτός είναι ο σκοπός για μια ανεπάρκεια 2-lakh συνδρομητών. Είχε παρατηρήσει ότι οι χρήστες στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού θα έπρεπε να πληρώσουν επιπλέον για τη διαίρεση των λογαριασμών μεταξύ των νοικοκυριών. Το ίδιο σύστημα πιθανότατα θα εφαρμοστεί σε επιχειρηματικούς τομείς συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.

Διαβάστε επίσης:

Η Google δημιουργεί μια ειδική ομάδα Web 3 για να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία blockchain

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα συσκευή ροής, το Check New details