Το Netflix κυκλοφόρησε το «Kids Mystery Box» για να βοηθήσει τους γονείς να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο για παιδιά

Το Netflix κυκλοφόρησε το «Kids Mystery Box» για να βοηθήσει τους γονείς να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο για παιδιά

23 Mai 2022 0 Von admin

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ :

  • Το Netflix παρουσιάζει μια νέα λειτουργία „Mystery Box“ που στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά
  • Τα παιδιά και οι φροντιστές τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία βρίσκοντας τη „Σειρά Αγαπημένα“
  • Για ενήλικες, το Netflix έχει ήδη μια παρόμοια λειτουργία

Το Netflix παρουσιάζει μια νέα λειτουργία „Mystery Box“ που στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά

Το Netflix παρουσιάζει μια νέα λειτουργία «Mystery Box» που στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Η νέα δυνατότητα, η οποία είναι παρόμοια με ένα κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις σας, κυκλοφορεί παγκοσμίως στις συνδεδεμένες πλατφόρμες τηλεόρασης της εταιρείας σήμερα. Το Netflix σημειώνει ότι δεδομένου ότι τα παιδιά συχνά λατρεύουν να ξαναβλέπουν τα αγαπημένα τους, μπορεί να είναι δύσκολο να τα πείσουμε να δοκιμάσουν κάτι νέο, γι‘ αυτό κυκλοφορεί αυτή η νέα λειτουργία.

Τα παιδιά και οι φροντιστές τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία βρίσκοντας τη „Σειρά Αγαπημένα“ που εμφανίζεται στην κορυφή της αρχικής σελίδας του Netflix όταν είναι συνδεδεμένα σε ένα προφίλ Netflix Kids. Από εκεί, πρέπει να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το αστραφτερό „Mystery Box“ για να ανακαλύψετε έναν νέο τίτλο. Μόλις τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το πλαίσιο με ένα ερωτηματικό, θα ξεκινήσει αυτόματα η αναπαραγωγή μιας προεπισκόπησης μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή ταινίας.

Τα παιδιά και οι φροντιστές τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία βρίσκοντας τη „Σειρά Αγαπημένα“

«Τα παιδιά ελκύονται από αυτό που αγαπούν – τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τα φαγητά, τα τραγούδια – και είναι δύσκολο να τα πείσουμε να δοκιμάσουν κάτι νέο. Σήμερα λοιπόν, λανσάρουμε μια νέα λειτουργία Mystery Box σε τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε στα παιδιά έναν διασκεδαστικό και ασφαλή χώρο για να ανακαλύψουν τις επόμενες αγαπημένες τους σειρές και ταινίες ή να επανασυνδεθούν με ένα οικείο πρόσωπο — είτε πρόκειται για μια κωμική σειρά σε ένα αγαπημένο franchise όπως το Boss Baby: Back In The Crib ή μια ταινία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων που περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο καστ αξιαγάπητων χαρακτήρων όπως το Back to the Outback», δήλωσε ο TJ Marston, σκηνοθέτης, Product Innovation – Kids and Family, στο Netflix, σε μια δήλωση τύπου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το recuse φέρνει μια «συναρπαστική και προσαρμοσμένη» εμπειρία που τους συνδέει με ιστορίες που «διαμορφώνουν τον κόσμο τους». Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν οι προτάσεις είναι τυχαίες ή βασίζονται σε άλλο περιεχόμενο που παρακολουθεί ο χρήστης.

Για ενήλικες, το Netflix έχει ήδη μια παρόμοια λειτουργία

Για ενήλικες, το Netflix έχει ήδη μια παρόμοια λειτουργία – αλλά παίζει αυτόματα κάτι που μπορεί να σας αρέσει με βάση το ιστορικό σας. Το „Play Something“ μπορεί να εμφανίσει μια νέα ταινία ή εκπομπή παρόμοια με αυτή που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν ή απλώς περιεχόμενο που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Το Netflix λέει ότι η νέα επιλογή διατίθεται σε όλους τους χρήστες τηλεοράσεων σε όλο τον κόσμο, η οποία πιθανότατα περιλαμβάνει την εφαρμογή tvOS για το Apple TV.

Η νέα λειτουργία Netflix Kids Mystery Box θα επιτρέψει στους γονείς να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί για να λάβουν μια νέα πρόταση ταινίας ή σειράς κατάλληλη για την ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινά η νέα πολιτική του Twitter για την «παραπληροφόρηση κρίσεων»: Να τι λέει

Η BoAT λανσάρει το πρώτο της Smartwatch Primia με δυνατότητα κλήσης Bluetooth