Το Netflix λέει στους υπαλλήλους να παραιτηθούν εάν δεν τους αρέσει το περιεχόμενο που προσφέρει

Το Netflix λέει στους υπαλλήλους να παραιτηθούν εάν δεν τους αρέσει το περιεχόμενο που προσφέρει

17 Mai 2022 0 Von admin

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

  • Το Netflix ενημέρωσε τις οδηγίες πολιτισμού του.
  • Οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν ενημερωθεί για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.
  • Το Netflix είπε ότι οι εργαζόμενοι που δεν τους αρέσει το περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα μπορούν να παραιτηθούν.

Στις ενημερωμένες οδηγίες, το Netflix ζήτησε από τους υπαλλήλους να είναι έτοιμοι να εργαστούν για το περιεχόμενο με το οποίο ενδέχεται να μην συμφωνούν. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι σε όποιον δεν αρέσει το περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα μπορεί να παραιτηθεί.

Το Netflix ενημέρωσε τις οδηγίες πολιτισμού του.

Το Netflix έχει ανανεώσει τις πολιτιστικές του οδηγίες χωρίς προηγούμενο εδώ και επτά χρόνια. Στις ανανεωμένες οδηγίες, το στάδιο ροής ζήτησε από τους υπαλλήλους να είναι έτοιμοι να απομακρύνουν το περιεχόμενο με το οποίο ενδέχεται να μην συμφωνούν. Η οργάνωση πρόσθεσε ότι κάθε άτομο που δεν υποστηρίζει το είδος του περιεχομένου που παρουσιάζεται στη σκηνή μπορεί να σταματήσει.

Οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν ενημερωθεί για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Το στάδιο ροής έχει ενσωματώσει ένα μέρος που ονομάζεται «καλλιτεχνική έκφραση» που λεπταίνει τις ρυθμίσεις του οργανισμού για να προσφέρει μια ποικιλία προγραμματισμού για τα πλήθη του. «Επιτρέπουμε στους παρατηρητές να καταλήξουν στο συμπέρασμα τι τους ταιριάζει, σε αντίθεση με το να ελέγχει το Netflix ξεκάθαρους τεχνίτες ή φωνές», εξέφρασε ο οργανισμός στην ανανεωμένη πολιτιστική του ανακοίνωση.

Στην υπενθύμιση, το Netflix παρατήρησε επίσης ότι πρέπει να προσφέρει ποικιλομορφία στις ιστορίες, «ανεξάρτητα από το αν ανακαλύπτουμε μερικούς τίτλους αντίθετους με τις δικές μας ιδιότητες».

«Ανάλογα με τη δουλειά σας, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τίτλους που θεωρείτε ότι δεν είναι ασφαλείς», δήλωσε το Netflix. „Αν υποθέσουμε ότι θα δυσκολευτείτε να βοηθήσετε την ευρεία περιεχόμενή μας, το Netflix μπορεί να μην είναι το καλύτερο σημείο για εσάς“, πρόσθεσε ο οργανισμός.

Το Netflix είπε ότι οι εργαζόμενοι που δεν τους αρέσει το περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα μπορούν να παραιτηθούν.

Δίνοντας μια αναλυτική βάση, ένας εκπρόσωπος του Netflix ανέφερε ότι ο οργανισμός έχει αντέξει ενάμιση χρόνο εξετάζοντας κοινωνικά ζητήματα στο εσωτερικό με τους υπαλλήλους. Ο εκπρόσωπος είπε ότι η σκέψη είναι να επιτραπεί «οι μελλοντικοί υπάλληλοι (θα μπορούσαν) να καταλάβουν την κατάστασή μας και να καταλήξουν σε καλύτερα εκπαιδευμένα συμπεράσματα σχετικά με το εάν το Netflix είναι ο κατάλληλος οργανισμός για αυτούς».

Ο εκπρόσωπος του οργανισμού επίσης, σημείο προς σημείο, δόθηκε στους εργαζόμενους η ευκαιρία να ασκήσουν κριτική στις νέες κατευθυντήριες γραμμές για την κουλτούρα. Το Netflix λέγεται ότι έχει λάβει περισσότερες από 1.000 παρατηρήσεις, οι οποίες βοήθησαν στη διαμόρφωση του νέου κομματιού της ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το υπέροχο φορτηγό Tesla θα διανύσει 804 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, θα εξοικονομήσει 77 λ.χ. κάθε χρόνο, ξεκινά η κράτηση

Απολαύστε 3 μήνες για 25 ευρώ με το Xbox game pass ultimate, Ελέγξτε τις λεπτομέρειες